Μήνυμα του Θανάση Δαβάκη για τις Εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μήνυμα του Θανάση Δαβάκη για τις Εορτές των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος οι γιορτές βρίσκουν την Πατρίδα και το Λαό μας στην πιο δύσκολη στιγμή των τελευταίων σαράντα ετών.
Ανεύθυνοι πολιτικοί παγίδεψαν τον τόπο σε μία κατάσταση που του στερεί το χαμόγελο, του πνίγει την ελπίδα και του ακυρώνει το μέλλον.
Με την αδιέξοδη Μνημονιακή πολιτική που στοχεύει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας, λόγω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει προοπτική για κάτι καλύτερο.
Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής, αλλαγή πορείας, αλλαγή ψυχολογίας.
Όποιος γνωρίζει καλά την ιστορία του Λαού μας, ξέρει, ότι έχουμε περάσει και δυσκολότερες στιγμές και έχουμε βιώσει σκληρότερες καταστάσεις.
Τις ξεπεράσαμε όμως και τις ξεπεράσαμε, όταν ήμασταν ενωμένοι, είχαμε αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση και ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα στόχο.
Ο στόχος τώρα θα πρέπει να είναι τόσο σοβαρός όσο
και πολύ απλός: Η σωτηρία της Πατρίδας !
Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, σήμερα, θέλω να στείλω σε όλους εκείνους που πορεύομαι μαζί τους τόσα χρόνια, σε όλους τους Λάκωνες, ένα Μήνυμα Ελπίδας, που τόσο το έχουμε ανάγκη.
Μιας ελπίδας που μπορεί σύντομα να γεννηθεί, αν όλοι δούμε κατάματα την αλήθεια και σε λίγο καιρό, με μια νέα κυβέρνηση αγωνιστούμε για να κάνουμε την Ελλάδα αλλά και τη Λακωνία μας, όπως τη θέλουμε και της αξίζει, μακριά από την καταθλιπτική κατάσταση του σήμερα.
Το Αστέρι που πριν 2012 χρόνια φώτισε την ελπίδα στον κόσμο ας ξαναφωτίσει αυτή τη γωνιά της γης, την αγαπημένη μας Πατρίδα.
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *