ΜΑΥΡΗ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

ΜΑΥΡΗ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ


Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ
Χάρη

στους Υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο και Υφυπουργό Υγείας κ. Μ. Μπόλαρη. Δεν σεβάσθηκαν ούτε το πνεύμα και το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδος και διάλεξαν τις τρίτεκνες οικογένειες για το επικοινωνιακό τους παιχνίδι και τον εμπαιγμό 250.000 οικογενειών. Διάλεξαν το σοβαρότατο δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χώρας μας να επενδύσουν για το πολιτικό τους μέλλον.
Σήμερα ζήσαμε οι τρίτεκνες οικογένειες το μεγαλείο της πολιτικής ασυνέπειας, αναξιοπιστίας και σοβαρότητας της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για ένα μείζον θέμα που ταλανίζει την Χώρας μας: Το Δημογραφικό.
Τις δίκαιες και υλοποιήσιμες προτάσεις μας, για τον χαρακτηρισμό των γονέων με τρία τέκνα ως πολυτέκνους από τον Ιανουάριο τις είχαν αποδεχθεί τόσο σε συναντήσεις μας όσο και δημόσια οι κκ. Α. Λοβέρδος και Μ. Μπόλαρης.Το μόνο που είχε απομείνει ήταν η προώθησή τους για ψήφιση.Σχεδόν 2 μήνες παρέμενε η διάταξη ΄΄στον πάγο΄΄ παρά τις προσπάθειες μας με επανειλημμένες παρεμβάσεις μας και 3 ημέρες πρίν κλείσει τις εργασίες της η Βουλή προωθήθηκε ως τροπολογία σχετική διάταξη που όμως δεν είχε την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Τι συνέβη κύριε Υπουργέ και κύριε Υφυπουργέ; Γιατί δεν συμφώνησε το Υπουργικό Συμβούλιο; Γιατί, όπως αφήσατε να διαρρεύσει, δεν συμφώνησε ο κ.Πρωθυπουργός;
Τι άλλαξε εάν δεν ήταν επικοινωνιακό το παιχνίδι σας; Μήπως δεν αντέξατε εσείς και η Κυβέρνηση τις άδικες και ακατανόητες πιέσεις(με κατάπτυστες επιστολές κα όχι μόνο) που το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αφόρητες από την ΑΣΠΕ;

Απαιτούμε μια απάντηση και μια συγνώμη

Οι τρίτεκνες οικογένειες μαζί με τους συλλόγους κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι μπροστά στα αμείλικτα δημογραφικά δεδομένα του ελληνικού πληθυσμού που εμφανίζουν την Ελληνίδα με τον μικρότερο δείκτη γονιμότητας όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια και την πρόσφατη απογραφή του 2011 που έδειξε ότι ο πληθυσμός της Χώρας μειώθηκε από την προηγούμενη απογραφή,ότι θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας με μεγαλύτερη αγωνιστικότητα και θέληση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, μα κανέναν, απ΄ όπου και αν προέρχεται να σφετεριστεί τον αγώνα μας.
Ο Σύλλογός μας εκφράζει θερμά τις ευχαριστίες προς τον βουλευτή Αρκαδίας
κ. Λυκουρέτζο Ανδρέα για το έντονο ενδιαφέρον που έδειξε στο επίμαχο θέμα της τροποποίησης για την εξομοίωση των Τριτέκνων – Πολυτέκνων.
Επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ευχαριστήσουμε την Βουλευτή του νομού Μεσσηνίας
Κ. Νάντια Γιαννακοπούλου για την συνεργασία που έδειξε και το αμέριστο ενδιαφέρον για το πρόβλημα της τροπολογίας του ανωτέρου θέματος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί όλα τα κόμματα να στηρίξουν το Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μέσα από τα προγράμματά τους.
Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του να λάβουν υπ όψιν τα ανωτέρω και να πάρουν θέση.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο πρόεδρος
Αποστολόπουλος Νίκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *