Ξεκίνησαν οι εργασίες του νέου δρόμου Νεάπολη – Μονεμβάσια

Φωτογραφίες από το έργο κατασκευής του νέου δρόμου Νεάπολη – Μονεμβάσια που έχει ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α. και είναι συνολικού μήκους 9.097,68 μέτρα. Το έργο αποτελεί ένα όνειρο 100 ετών για την περιοχή μας και είναι μια ουσιαστική παρέμβαση στις υποδομές της περιοχής αφού θα συμβάλει στην άρση της απομόνωσης και θα ανταποκριθεί δυναμικά στην τουριστική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος μας .
Ο Εργοδηγός της εργοληπτικής εταιρίας “ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ” κύριος Τριγώνης Δημήτριος τοπογράφος Μηχανικός μας εξήγησε ότι τις επόμενες ημέρες μεγάλα μηχανήματα θα προστίθενται στο εργοτάξιο του έργου , όπως τσάπες 345 κλπ και μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουν αρχίσει οι ανατινάξεις των βράχων στα σημεία του δρόμου που είναι απαραίτητο .
Ντόπιοι χειριστές Μηχανημάτων και εργάτες θα εργαστούν για την εκτέλεση του έργου με την πρόοδο των εργασιών .
Ο κύριος Τριγώνης μας ενημέρωσε επίσης ότι το τμήμα το δρόμου Δερματιάνικα και μέχρι τον οικίσκο του εργοταξίου που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία είναι μια ευθεία που έχει μικρό βαθμό δυσκολίας στην κατασκευή της και οι εργασίες εκεί θα γίνουν τους καλοκαιρινούς Μήνες που δεν έχουμε βροχοπτώσεις .
Οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο και οι οικογένειες τους που θα έλθουν από την Κρήτη έχουν ήδη νοικιάσει σπίτια στην Νεάπολη . Θα παρακολουθούμε το έργο και θα ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα τους φίλους μας για την πρόοδο των εργασιών του δρόμου εδώ στο facebook . Το έργο όπως μας εξήγησε ο κύριος Τριγώνης θα παραδοθεί προς χρήση το καλοκαίρι του 2016 . Παναγιώτης Σταθάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *