Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας αποχαιρέτησαν δύο συναδέλφους τους που συνταξιοδοτήθηκαν

Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας αποχαιρέτησαν δύο συναδέλφους τους που συνταξιοδοτήθηκαν

20141211_143508
Σε ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας, σε μιά λιτή εκδήλωση που διοργάνωσαν στο Δημαρχείο στους Μολάους, αποχαιρέτησαν δύο συναδέλφους τους που συνταξιοδοτήθηκαν. Τον Προιστάμενο της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωάννη Αννούση και τον Γεώργιο Δημητρακάκο.
Την τιμητική πλακέτα στον κ. Ανούση, παρέδωσε – εκ μέρους των υπαλλήλων- ο Προιστάμενος της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Λάγγης ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την τριαντάχρονη προσφορά του στην Τ.Α. την οποία όπως ανέφερε και η πλακέτα υπηρέτησε με ευσυνειδησία αποτελώντας για όλους, ως δάσκαλος, πηγή ασφάλειας και αισιοδοξίας.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης τόνισε, από την πλευρά του, ότι ο κ. Ανούσης κλήθηκε να αναλάβει την οικονομική διαχείριση του Καλλικρατικού Δήμου Μονεμβασίας σε δύσκολες εποχές, κατορθώνοντας να τον φέρει σε καλή οικονομική κατάσταση, αφήνοντας πίσω του πορεία και κληρονομιά που πρέπει να συνεχιστεί για να έχει ο Δήμος διάρκεια και μέλλον, αφού είναι, πια, το τελευταίο προπύργιο του πολίτη. Τόνισε, δε, ότι αυτό που καταξιώνει τον συγκεκριμένο υπάλληλο περισσότερο είναι η εκτίμηση και η επιβράβευση από τους ίδιους τους συναδέλφους του.
Ανταπαντώντας ο κ. Ανούσης τόσο στους συναδέλφους του όσο και στον κ. Δήμαρχο τους ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του για την τιμή προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι αναλαμβάνοντας το 2011 την οικονομική διαχείριση του Δήμου, κατόρθωσε να επιτύχει γιατί οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες του, έχουν ήθος και επίπεδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Μονεμβασίας έχει παρών και πολύ μέλλον.
Εκ μέρους των υπαλλήλων με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε η συνεργάτης του Προϊσταμένη στο Τμήμα Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου Κατερίνα Μήτρη, τονίζοντας, ότι, ο κος Ανούσης είναι παράδειγμα για όλους αφού , εκτός από πολύτιμος συνεργάτης πρώτα από όλα ήταν άνθρωπος.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας αποχαιρέτησε ευχαριστώντας και τον κο Δημητρακάκο τονίζοντας ότι υπηρέτησε τόσο τον τ. Δήμο Ασωπού όσο και τον Δήμο Μονεμβασίας από μία ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αυτή στο Γραφείου Αλλοδαπών, σε μια περιοχή που έχει δεχθεί μεγάλο όγκο αλλοδαπών.
Στην σεμνή αυτή τελετή παρόντες ήσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η Πρόεδρος του Ν.Π. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο Δ.Σ. Ιωάννης Κολλιάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *