ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

MOLAOI_0273
Μετά τους Μολάους ,έγινε και στο ξενοδοχείο TITANIA των Αθηνών ,στις 12 Νοεμβρίου 2014 ,παρουσίαση του δίτομου βιβλίου του Ιωάννη Μοσχοβάκου ’’ΟΙ ΜΟΛΑΟΙ-ταξίδι στο χρόνο και το ‘’ΛΕΥΚΩΜΑ των εν Μολάοις’’.
Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της κόρης του Κυριακή Μοσχοβάκου, που συγκίνησε το ακροατήριο .
Ακολούθησε η παρουσίαση από τον εκπαιδευτικό Κω/νο Πραχάλη ο οποίος με το γλαφυρό του λόγο ανέλυσε το περιεχόμενο του βιβλίου προβάλλοντας συγχρόνως χαρακτηριστικά αποσπάσματα και επιλεγμένες φωτογραφίες από τους δυο τόμους.
Αμέσως μετά ο κ. Ιωάννης Μοσχοβάκος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και χαρακτήρισε τη συνάντηση μολαΐτικο αντάμωμα.
Στη συνέχεια ζήτησαν το λόγο και μίλησαν ο ομοτ. Καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημ. Ανδριτσάκης ,ο αντιδήμαρχος Δ.Ε Μολάων κ. Κων. Μαυρομιχάλης,ο καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών –πρώην υφυπουργός εξωτερικών. Παν. Σκανδαλάκης ,ο υποστράτηγος ε.α.κ Γ.Μοσχοβάκος,ο ιστορικός –συγγραφέας κ. Σαράντος Καργάκος ,ο πρόεδρος της εταιρίας Πελοπον .Σπουδών κ. Βερτσέτης και ο αδελφός του συγγραφέα κ.Ν.Μοσχοβάκος.
Όλοι του απηύθυναν επαινετικούς λόγους και ευχαριστίες για το έργο του.
Την αίθουσα κατέκλυσαν περισσότεροι από 250 Μολαΐτες, που κατοικούν στην Αττική και αρκετοί μη Μολαΐτες , φίλοι του Ιωάννη Μοσχοβάκου.
Ολοι με έκδηλο ενθουσιασμό και ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρακολούθησαν την παρουσίαση και συνεχάρησαν το συγγραφέα.
Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά μολαΐτικου αμυγδαλωτού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *