Προεκλογική εκδήλωση της Ο.Μ. Δήμου Μονεμβάσιας του ΣΥΡΙΖΑ στους Μολάους

Προεκλογική εκδήλωση της Ο.Μ. Δήμου Μονεμβάσιας του ΣΥΡΙΖΑ στους Μολάους

DSC_0078
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση της Ο.Μ. Δήμου Μονεμβάσιας του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 17 Γενάρη 2015, στο εκλογικό κέντρο του κόμματος στους Μολάους, όπου έγινε και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Λακωνία.
Στην εκδήλωση αναδείχθηκε η ανάγκη για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και τονίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας και ήρθε η ώρα να τεθεί σε εφαρμογή.
Σε τούτες τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την αυτοδυναμία για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, που στο επίκεντρό του είναι ο άνθρωπος και το περιβάλλον και όχι οι αριθμοί και οι δείκτες, για να μπορέσει να φέρει σημαντικές αλλαγές και ανατροπές.
Συγχρόνως τονίστηκε ότι όλοι γνωρίζουν, ότι ο δρόμος της ανάκαμψης της χώρας δεν είναι εύκολος, αλλά αντίθετα θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες και γι’ αυτό όλες και όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας καλούνται να συμμετάσχουν με τον αγώνα τους στην πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης ανατροπής.
Στις 25 Γενάρη αφήνουμε πίσω τα μνημόνια και σε μια ΕΥΡΩΠΗ που αλλάζει, η ΕΛΠΙΔΑ έρχεται, για μια ΕΛΛΑΔΑ με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και δημοκρατία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *