Προμήθεια φαρμακευτικού υλικού απο το ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μολάων στο Νοσοκομείο Μολάων

Προμήθεια φαρμακευτικού υλικού απο το ΚΑΠΗ Δ.Κ.  Μολάων στο Νοσοκομείο Μολάων

Το ΚΑΠΗ Μολάων πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία, ελεύθερη αγορά (bazaar) μεταχειρισμένων βιβλίων στις 24 και 25 Ιουλίου 2013. Τα βιβλία, τα οποία προσέφεραν φίλοι του ΚΑΠΗ από τους Μολάους, την Αθήνα και από άλλα μέρη, είχαν τοποθετηθεί σε πάγκους σε κεντρικό σημείο της πόλης των Μολάων και πουλήθηκαν σε πολύ χαμηλές τιμές.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν έγινε η προμήθεια δύο νεφρολογικών καθετήρων οι οποίοι και παραδόθηκαν στο Διευθυντή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Μολάων κ. Πρέβελο στις 7 Αυγούστου 2013.
Αυτή η άξια επαίνων πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας και για την υλοποίησή της εργάστηκαν οι κυρίες Καλλιόπη Καρυτσιώτη , υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Μολάων και Βίκυ Αγκώτη, Κοινωνική Λειτουργός. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες τέτοιες δράσεις που σκοπό έχουν να μας δίνουν ευκαιρίες για ουσιαστική βοήθεια στο συνάνθρωπο και να προβάλουν την κοινωνική πολιτική στο χώρο που ζούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *