Πώς ένα πλαστικό καπάκι γίνεται αναπηρικό αμαξίδιο

Πώς ένα πλαστικό καπάκι γίνεται αναπηρικό αμαξίδιο

IMG_4803
Πολλοί μαζί μπορούν πολλά»
Με το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και με θέμα
”ενημερώνομαι – ανακυκλώνω -σκέφτομαι τον συνάνθρωπο” το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο τη συλλογή πλαστικών καπακιών για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου .
Το πρόγραμμα έγινε στην πάροδο του χρόνου δίκτυο για τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης κι είχε θεαματική συμμετοχή από τα σχολεία του Δήμου Μονεμβασίας και το Γυμνάσιο Ελαφονήσου.
Στην εκστρατεία συλλογής καπακιών μπήκαν πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία και εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, καθώς και πλήθος εθελοντών που συνέδραμαν στην ενίσχυση του δικτύου, το οποίο πέρα από την ανακύκλωση, τον εθελοντισμό, την προσφορά στο συνάνθρωπο, την ευαισθητοποίησή μας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες, μας έδωσε τη χαρά να παραχωρήσουμε το αναπηρικό αμαξίδιο που εξασφαλίσαμε, στον συνδημότη μας με αναπηρία Πετράκη Βασίλειο.
Η οικογένεια Πετράκη με ευγνωμοσύνη αποδέχτηκε την προσφορά και φανερά συγκινημένη εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε όλους όσους συμμετείχαν σ΄ αυτή την προσπάθεια.
Εκ μέρους του Δ.Σ του Νομικού Προσώπου σας ευχαριστούμε όλους μαζί και τον καθένα χωριστά για τη βοήθειά σας.
Για άλλη μια φορά αποδείξατε «ότι πολλοί μαζί μπορούν πολλά»
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την εταιρεία περισυλλογής ανακυκλώσιμων υλικών Κουζής Δημήτριος με έδρα την Καλαμάτα, η οποία ανέλαβε να μετατρέψει σε πραγματική βοήθεια όλη αυτή την προσπάθεια προσφέροντας μας το αναπηρικό αμαξίδιο.
Παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε….
Μην ξεχνάς, λοιπόν, το καπάκι να κρατάς !!!!!
Χώροι συλλογής: Έδρες δημοτικών ενοτήτων.

Η πρόεδρος
του Νομικού Προσώπου Δήμου Μονεμβασίας

Αλειφέρη Παναγιώτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *