3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα

3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα
Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βραβεία

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας, διευρύνοντας τον ρόλο του και επιθυμώντας να ενισχύσει πολύπλευρα τη θεατρική δημιουργία στη χώρα μας με την ανάδειξη νέων θεατρικών συγγραφέων, προκηρύσσει τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα υπό την αιγίδα του Δήμου Μονεμβασίας.

Πρωτότυπα έργα

Τα έργα που θα κατατεθούν πρέπει να είναι πρωτότυπα και θα αξιολογηθούν από Κριτική Επιτροπή που θα απονείμει Α΄, Β΄ και Γ΄ βραβείο. Ο Δήμος Μονεμβασίας θα αναλάβει το κόστος έκδοσης του έργου που θα αποσπάσει το Α΄ βραβείο, ενώ θα προσφέρει φιλοξενία κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ (Ιούλιος 2024) στους δημιουργούς των έργων που θα κερδίσουν το Α΄, Β΄ και Γ΄ βραβείο.

Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
Διαγωνισμό Πρωτοεμφανιζόμενου Θεατρικού Συγγραφέα

Όροι του διαγωνισμού

Κατάθεση συμμετοχών μέχρι και την Τρίτη 30 Απριλίου 2024.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν για τους όρους του διαγωνισμού και περισσότερες πληροφορίες στην προκήρυξη του διαγωνισμού και στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:
www.facebook.com/pg/panellinio.festival.erasitexnikou.theatrou

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού
Παναγιώτα Αλειφέρη

Στην έννοια του πρωτοεμφανιζόμενου θεατρικού συγγραφέα περιλαμβάνονται όσοι δεν έχει στο παρελθόν εκδοθεί σε βιβλίο ή παρουσιαστεί από επαγγελματικό θίασο κάποιο θεατρικό έργο τους.

Ολόκληρη την προκήρυξη με τους όρους του διαγωνισμού, τα βραβεία και τον τρόπο αποστολής των έργων, θα την βρείτε στα σχόλια.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6974356668 (Ολυμπία Λαμπούση),