Σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Κυπαρισσίου-Περι Αρχαιολογικού Μουσείου Νεάπολης Βοιών Δήμου Μονεμβασιάς-Περι Αρχαιολογικού .


ΠΡΟΣ:

Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αριστοτέλους 17

101 87 Αθήνα.


ΣΧΕΤ:

Το αριθ. πρωτ. 1677/02-02-2011 έγγραφο της Δ.Ε. Ζάρακα του Δήμου μας.

Κατόπιν του αριθ. πρωτ. 1677/02-02-2011 εγγράφου της Δημοτικής Ενότητας Ζάρακα του Δήμου μας και μετά την παρέλευση ενός μηνός, τα προβλήματα στο Περιφερειακό ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρισσίου, εξαιτίας του επί θητεία αγροτικού ιατρού παραμένουν και καθημερινώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα η Τοπική Κοινότητα να είναι σε αναστάτωση.

Οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρισσίου, καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Χάρακα, δεν εξυπηρετούνται από τον αγροτικό ιατρό, ο οποίος δεν επισκέπτεται τους ασθενείς στις οικίες τους και δεν παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους που κατοικούν 60 χιλιόμετρα μακριά από το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Μολάων.

Σας παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε το συντομότερο δυνατόν για την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.

Ο Δήμαρχος

Ηρακλής Τριχείλης


ΠΡΟΣ:

Ε’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων

Κων. Παλαιολόγου 133

231 00 Σπάρτη.

Τα

-Περι Αρχαιολογικού Μουσείου Νεάπολης Βοιών Δήμου Μονεμβασιάς

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν έχει ολοκληρωθεί η Μουσειολογική και Μουσειογραφική μελέτη του Αρχαιολογικού Μουσείου Νεάπολης Βοιών του Δήμου Μονεμβασιάς, έτσι ώστε το έργο να είναι έτοιμο για δημοπράτηση και εάν προτίθεται η υπηρεσία σας να το προτείνει για ένταξη στο ΕΣΠΑ, κατά προτεραιότητα.

Ο Δήμαρχος


Ηρακλής Τριχείλης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *