Συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στην έκθεση ‘’PHILOXENIA 2013’’ στη Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στην έκθεση ‘’PHILOXENIA 2013’’ στη Θεσσαλονίκη

Για ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Μονεμβασίας έδωσε το παρόν στην διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA το διάστημα από τις 21-24 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη       
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες Β2Β συναντήσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής τουρισμού και εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό
Στις συναντήσεις αυτές παραβρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου, ξενοδόχοι της περιοχής, προκειμένου να έχουν απ’ ευθείας επιχειρηματικές συζητήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες εμπορικές συμφωνίες.
Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Σουηδία, Ινδία, Τουρκία καθώς και από Βαλκανικές και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
            Ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με ελληνικά τουριστικά γραφεία ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η περιοχή και στους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση. Η αγορά της βόρειας Ελλάδας είναι παραδοσιακά μια φιλική αγορά για την περιοχή της Μονεμβασίας και ο Δήμος έχει επενδύσει σε αυτή,τόσο μέσω της συμμετοχής στη PHILOXENIA, όσο και μέσα από ποικίλες ενέργειες προβολής στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *