Συνάντηση συσκευαστηρίων Δήμου Ευρώτα, με πρωτοβουλία του Sparta Orange, για τη σύσταση συνδέσμου συσκευαστήριων

Συνάντηση συσκευαστηρίων Δήμου Ευρώτα, με πρωτοβουλία του Sparta Orange, για τη σύσταση συνδέσμου συσκευαστήριων

79e08f32fa8a036f84441baab7b7a7ff_xl

Την Τετάρτη 16-11-2016 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΑΣΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ SPARTA ORANGE, κατόπιν προσκλήσεως του προέδρου του συνεταιρισμού κου Μπλέτα Πέτρου, συνάντηση κορυφαίων συσκευαστηρίων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ευρώτα.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση παρευρέθησαν οι: κoς Μαρτσούκος Μίμης (MIMIS EΠE), ο κος Μανιατάκος Δημήτρης (EUROPACK-Μανιατάκος Δημήτρης»), ο κος Σκεύης Παναγιώτης και κα Σκεύη Σωτηρία (EVROTAS FRUIT), o κος Καλαντώνης Κώστας, (Β.ΚΑΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε) ο κος Σταματάκος Μ. Παναγιώτης, ο κος Φιφλής Δημήτριος του Παν/τη, ο κος Ζώταλης Αντώνης (ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ), καθώς και εκπρόσωποι του ΑΣΕΕ ΑΜΥΚΛΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑ κος Ζαραφωνίτης Σαράντος και κος Φάνης Λάζαρης.

Σκοπός της σύσκεψης αυτής ήταν η συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων για την ίδρυση συνδέσμου συσκευαστηρίων. Οι εισηγήσεις των παρευρισκόμενων ήταν θετικές και αισιόδοξες όσο αφορά την σύσταση και την ορθή λειτουργία ενός νόμιμου συνδέσμου όπου θα προασπίζει τα συμφέροντα των συσκευαστηρίων της περιοχής.

Κύριος στόχος της σύμπραξης είναι η από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου. Από την πρώτη επιτυχή σύσκεψη αποφασίστηκε μία προσωρινή πενταμελής επιτροπή προκειμένου να προχωρήσει στις διαδικασίες υλοποίησης του παραπάνω εγχειρήματος η οποία αποτελείται από:

  • Μπλέτας Πέτρος
  • Μανιατάκος Δημήτρης
  • Σταματάκος Παναγιώτης
  • Λάζαρης Φάνης
  • Σκεύη Σωτηρία.

Καλούμε τους επαγγελματίες του κλάδου των συσκευαστών εσπεριδοειδών στην Λακωνία να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή, ώστε από κοινού να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των εξαγόμενων προϊόντων του νομού μας και να λειτουργήσουμε σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα εμπορίου νωπών φρούτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *