Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασίας 4 Νοεμβρίου 2011

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μονεμβασίας 4   Νοεμβρίου  2011

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα στους Μολάους (αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) την 4η Νοεμβρίου τ.ε. ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. «Περί εγκρίσεως και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Ανάπλαση εισόδου της Μονεμβασίας από Αγία Κυριακή».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Βουνελάκης Γ.

2. «Περί εγκρίσεως και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Ανάπλασης του χώρου στη θέση Παναγιά-Βρύσες Τ.Κ. Πακίων».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

3. «Περί εγκρίσεως και παραλαβής της μελέτης με τίτλο: «Αντικαταστάσεις – επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης Δ.Ε. Ασωπού» προϋπολογισμού 27.000,00 € και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης αυτού».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Σουρλάς Ι.

4. «Περί εξειδίκευσης των εργασιών για το έργο με τίτλο «Ηλεκτροφωτισμός κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Ελαίας, προϋπολογισμού 10.000,00 €».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

5. «Περί αποδοχής ποσού για πληρωμή μελέτης χωροθέτησης καταφυγίου τουριστικών σκαφών Τ.Κ. Κυπαρισσίου και τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2011»
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κ. Πριφτάκη.

6. «Περί διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για την επιλογή δικαιούχων συμμετοχής και ορισμός θέσεων, στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αγίου Νεκταρίου στην Τ.Κ. Συκέας (5 με 9 Νοεμβρίου 2011)».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

7. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του έργου «Κέντρο Προβολής Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Σχολείο Χάρακα)».
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Πριφτάκη.

8. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του έργου «Βελτίωση προσπελασιμότητας στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις (Δ.Ε. Ζάρακα)».
Εισηγήτρια: Αντιδήμαρχος κα Πριφτάκη.

9. Περί τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου 2011
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος Ι.

Στη συνεδρίαση καλούνται να παρευρίσκονται οι κ.κ. πρ. Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών και ο κλητήρας του Δήμου.

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Αβδούλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *