ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΛΙΕΣ –ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΙΚΑ – ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ -ΝΕΑΠΟΛΗ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΛΙΕΣ –ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΙΚΑ – ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ -ΝΕΑΠΟΛΗ


ΘΕΜΑ : Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας δημοπράτησε το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 34 ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΛΙΕΣ –ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΙΚΑ – ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ -ΝΕΑΠΟΛΗ»

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο ΄΄ Συντήρηση της με αριθμό 34 Επαρχιακής Οδού Βελιές – Δαιμονιά- Νεάπολη στο Τμήμα Ελίκα – Παντάνασσα -Νεάπολη ΄΄ με προϋπολογισμό 300.000,00 ευρώ. Η μελέτη του παραπάνω έργου προβλέπει να εκτελεστούν εργασίες σε διάφορες θέσεις της παραπάνω επαρχιακής οδού προκειμένου να αποκατασταθούν τμήματα του οδοστρώματος που έχουν υποστεί φθορές, την αποκατάσταση τμημάτων των τοίχων συγκράτησης καταπτώσεων και της σήμανσης – ασφάλισης που απαιτείται.
 Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμανε ότι επιβαλλόταν η αποκατάσταση τμημάτων του συγκεκριμένου Επαρχιακού δρόμου διότι έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και έχουν να συντηρηθούν μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπρόσθετα τόνισε ότι οι εργασίες συντήρησης είναι απαραίτητες ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου όπου ο συγκεκριμένος δρόμος δέχεται υψηλή φόρτιση λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας της περιοχής.
Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *