Τέλεση Εγκαινίων Αιθουσα θεάτρου Γυμνασίου Μολάων

Τέλεση Εγκαινίων Αιθουσα θεάτρου Γυμνασίου Μολάων

DSC_9635

Ένας νέος χώρος πολιτιστικής δημιουργίας και καλλιτεχνικής έκφρασης εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου στους Μολάους.
Πρόκειται για την ανακαινισθείσα σύγχρονη αίθουσα θεάτρου στο Γυμνάσιο Μολάων, δωρεά της κας Ευγενίας Καρυτσιώτη εις μνήμη του αδελφού της Χρήστου Ι. Καρυτσιώτη.
Στην τελετή των εγκαινίων την οποία τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας βοηθούμενος από τον αιδεσιμολογιώτατο π. Στυλιανό Κότσαλη, παρόντες ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, η αδελφή του δωρητή κα Ευγενία Καρυτσιώτη, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ματούλα Μπελεγρή εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο Διοικητής του Α.Τ. Μολάων, δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας, η Π.Σ. κα Μπελεγρή, ο Γυμνασιάρχης κ. Κότσαλης, ενώ εκ μέρους της οικογένειας η κα Καλλιόπη Καρυτσιώτη αναφέρθηκε στη ζωή του δωρητή Χρήστου Καρυτσιώτη ο οποίος με το έργο που δημιουργήθηκε κατατάσσεται στη χωρία των ευεργετών της περιοχής μας.
Μετά το πέρας των εγκαινίων παρουσιάστηκε από το Θεατρικό Εργαστήριο Νέων του Δήμου Μονεμβασίας, ο Πλούτος του Αριστοφάνη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Τέλεση Εγκαινίων Αιθουσα θεάτων Γυμνασίου Μολάων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *