Το βιβλίο του καθεδρικού Ι. Ναού των Μολάων

Το βιβλίο του καθεδρικού Ι. Ναού των Μολάων

img002 img001

Στις 24 Δεκεμβρίου 2015 , στο καθεδρικό ναό των Μολάων ‘’η Γέννησης του Χριστού ’’ετελέσθη  μέγας αρχιερατικός εσπερινός ,προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπαρτής κ.κ Ευσταθίου.

Μετά το πέρας του εσπερινού το εκκλησίασμα κατέκλυσε την αίθουσα του ενοριακού Πνευματικού Κέντρου όπου ,παρουσία του μητροπολίτη κ.κ Ευσταθίου, του δημάρχου κ. Ηρακλή Τριχείλη ,του βουλευτή κ. Αθαν. Δαβάκη και άλλων επισήμων παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη εορτή του κατηχητικού σχολείου της ενορίας ,υπό την καθοδήγηση του γυμνασιάρχη –θεολόγου κ. Νεκταρίου Κότσαλη.

Αμέσως μετά ο Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας παρουσίασε το βιβλίο του κ.     Ιωάννη  Μοσχοβάκου ,που μόλις εκδόθηκε , με τίτλο Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΄΄Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ‘’ΜΟΛΑΩΝ  και ανακοίνωσε ότι χίλια (1000) αντίτυπα του βιβλίου παραχώρησε ως δωρεά στο ναό.

Στη συνέχεια κάλεσε τον κ. Μοσχοβάκο στο βήμα ,ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

΄΄1905-2015 … συμπληρώθηκαν 110 χρόνια λειτουργίας του ναού μας .

Επ ευκαιρίας αυτού του ιωβηλαίου , θεώρησα υποχρέωση μου να περιγράψω και να προβάλω τον περικαλλή ναό μας ,το αφιερωμένο στη Γέννηση του Χριστού…..

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του μητροπολίτη κ.κ Ευσταθίου ,ο οποίος επαίνεσε τον κ. Μοσχοβάκο για το βιβλίο του και τον ευχαρίστησε για την δωρεά του.

img005 img003 img004

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *