Το ΕΠΑΘΛΟ στους Μολάους

Το διήμερο 17 και 18 Απριλίου τριμελής αποστολή του περιοδικού ΕΠΑΘΛΟ επισκέφτηκε την περιοχή των Μολάων-Ασωπού φιλοξενούμενη του Δήμου Μονεμβασίας.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η περιήγηση στα αξιοθέατα της δυτικής ακτής του Δήμου για την προβολή στο επόμενο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Η ομάδα του ΕΠΑΘΛΟΥ, αποτελούμενη από την Αρχισυντάκτρια Ελένη Α. Παπαδοπούλου, τον υπεύθυνο έκδοσης Κώστα Ντόκο και την εκπρόσωπο του διαφημιστικού τμήματος Βίκυ Αναστασίου, ξεναγήθηκε στο φαράγγι του Λάρνακα, τις παραλίες και τα χωριά, γνωρίστηκε με τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, πολιτιστικούς φορείς, γεύτηκε τοπικά προϊόντα και μυήθηκε στον παλμό και τα προτερήματα του τόπου μας. Γοητευμένη με τη γη και τους φιλόξενους ανθρώπους της, η Αρχισυντάκτρια του περιοδικού Ελένη Α. Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι πρόκειται για έναν άγνωστο και γαλήνιο προορισμό, γεμάτο αναπάντεχες εξοχές και ανέπαφα άγρια τοπία που κέρδισε με το σπαθί του τη θέση του κεντρικού αφιερώματος στο τεύχος.

Την αποστολή του ΕΠΑΘΛΟΥ υποδέχτηκαν, ξενάγησαν και φιλοξένησαν ο Δήμαρχος κ. Τριχείλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου κ. Λύρας, ο Αντιδήμαρχος κ. Κολλιάκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, η κα. Αλειφέρη Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Μαυρομιχάλης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πακίων και Συκέας, κ.κ. Καρούνης και. Σαργκάνης, ο Πρόεδρος την Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας κ. Πολλάλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελαίας κα. Μπουντούνη, ο υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων κ. Παπαδάκης και πολλοί ακόμα παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *