Τριχείλης:κατηγορηματική διαβεβαίωση από τον κ. Υπουργό, ότι το Νοσοκομείο Μολάων ούτε θα κλείσει, ούτε θα υποβαθμιστεί.

Τριχείλης:κατηγορηματική διαβεβαίωση από τον κ. Υπουργό, ότι το Νοσοκομείο Μολάων ούτε θα κλείσει, ούτε θα υποβαθμιστεί.           
 Την Τρίτη 7 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη και του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Για τη συνάντηση διαμεσολάβησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο οποίος παραβρέθηκε και συμμετείχε στη συζήτηση. Παρών επίσης ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Κολλιάκος.
        Ετέθη το θέμα ενδεχόμενου κλεισίματος ή υποβάθμισης του Νοσοκομείου Μολάων, ενόψει της αναδιάρθρωσης των Μονάδων Υγείας, όπου λάβαμε την κατηγορηματική διαβεβαίωση από τον κ. Υπουργό, ότι το Νοσοκομείο ούτε θα κλείσει, ούτε θα υποβαθμιστεί.
Κατά τη συζήτηση του θέματος παρουσιάστηκαν τα πολύ καλά στοιχεία λειτουργίας του Νοσοκομείου, κάτι το οποίο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.
Ζητήσαμε να χαρακτηρισθεί ως άγονο το Περιφερειακό Ιατρείο Κυπαρισσίου, αίτημα που έγινε αποδεκτό.
Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ, εγκρίθηκε η ίδρυση Σταθμού στο Νοσοκομείο Μολάων, κάτι που θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση της προμήθειας ασθενοφόρων του διαγωνισμού που διεξήχθη στις 25/7/2013.
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ  ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *