ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ:H εν λόγω Βουλευτής έχει αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση του Δήμου εδώ και καιρό

ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ:H εν λόγω Βουλευτής έχει αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση του Δήμου εδώ και καιρό
Κατά τη διάρκεια τελετής στη Δ.Κ. Νεάπολης, την ημέρα των Θεοφανείων, η Βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. κα Φεβρωνία Πατριανάκου, ανακοίνωσε την αλλαγή των ορίων του Καλλικρατικού Δήμου της Μονεμβασίας, με την απόσχιση από αυτόν, της Δημοτικής Ενότητας Βοιών και τη σύσταση νέου Δήμου.
H εν λόγω Βουλευτής έχει αναλάβει εργολαβικά τη διάλυση του Δήμου εδώ και καιρό, θεωρώντας ότι θα αποκομίσει εκλογικά οφέλη.
Αυτό έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ κου Λεωνίδα Γρηγοράκου, εμού ως Δημάρχου και όλων των παρευρισκομένων κλήρου και λαού, κάτι που δείχνει ότι δεν έγινε τυχαία, αλλά ότι έχει και τη συναίνεσή σας.
Προφανώς τον ακρωτηριασμό του Δήμου Μονεμβασίας, θα συμπεριλάβετε στο νομοσχέδιο «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας ΥΠ.ΕΣ.», το οποίο έχετε δώσει για διαβούλευση και  για να μην ξεσηκωθεί όλη η Ελλάδα, θα φέρετε το θέμα αυτό την τελευταία στιγμή, με τροπολογία, ώστε να έχετε τις λιγότερες αντιδράσεις.
Εάν τελικά το πράξετε, η κίνηση αυτή θα αποτελεί ξεκάθαρο ρουσφέτι προς τους Βουλευτές, για ψηφοθηρικούς λόγους, παρότι έτσι θα ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου και θα ξεκινήσει το ξήλωμα του Καλλικράτη.
Εν τω μεταξύ, εμείς υπηρετούμε τον Καλλικράτη και όπως επιτάσσει ο νόμος, οργανώσαμε ένα Δήμο, οικονομικά εύρωστο και πλήρως λειτουργικό, ο οποίος είναι πολύ αποτελεσματικότερος από τους παλαιούς  συνενωθέντες  Δήμους και ήδη έχει εντάξει στο ΕΣΠΑ και εκτελεί 27 έργα προϋπολογισμού 42.000.000,00 ευρώ.  Αποδεικνύεται  δε καθημερινά στην πράξη, ότι όλες οι Δημοτικές Ενότητες, θα έχουν ένα πολύ καλύτερο μέλλον μέσα από τον ενιαίο Δήμο.
Ειδικά δε στη Δημοτική Ενότητα Βοιών, τα τρία τελευταία έτη έχουν γίνει, όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα τριάντα έτη, γι’ αυτό εάν πραγματικά θέλουμε την ευημερία της περιοχής, αποτελεί μονόδρομο η παραμονή της μέσα στο μεγάλο Δήμο. 
Δεν μπορούμε να δεχθούμε τη διάλυση του Δήμου Μονεμβασίας, για να ικανοποιήσετε  μικροπολιτικές  επιδιώξεις. Ο Καλλικράτης θεωρείται από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις και είναι πράγματι οξύμωρο να ακυρώνεται από τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., που τον στήριξαν και υποτίθεται ότι τον πιστεύουν. Εάν προτίθεστε να «ξηλώσετε» τον Καλλικράτη, κάνετέ το γνωστό, ώστε όλοι να ενημερωθούν και να αντιδράσουν ανάλογα.
Λυπάμαι που βλέπω ότι επαναλαμβάνονται οι πολιτικές που οδήγησαν την Ελλάδα στην κατάσταση που είναι, κάτι που σημαίνει ότι δεν διδαχτήκαμε τίποτε.
                                              Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *