ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ ΜΟΛΑΙΚΟΣ 0-5

Το γρήγορο γκολ του Λεωνίδα Χριστάκη μόλις στο δεύτερο λεπτό, από πλάγιο άουτ του Αβδούλου και γύρισμα του Ζώταλη, έδειξε ότι οι πάικτες του Μολαϊκού μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί με μία ακόμη καλή εμφάνιση και πολλά γκολ. Για τα επόμενα είκοσι λεπτά έγινε κυρίως παιχνίδι κέντρου και από τις δύο ομάδες αλλά το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 24′ έδωσε ξανά ώθηση στους επιθετικούς του Μολαϊκού να “κλεδώσουν” τη νίκη πό το πρώτο ημίχρονο.
Το πέναλτι κέρδισε ο Γιώργος Ιμέρι από τον Κλέαρχο Τζώρτζη, το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Κώστας Φιφλής, τερματοφύλακας του Μοαλϊκού έπεσε σωστά στη γωνία του και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Αμέσως μετά άρχισε ένα επιθετικό κρεσέντο του Μολαϊκού με συνεχείς προσπάθειες για το δεύτερο γκολ που ήρθε στο 32′ με τρόπο πανομοιότυπο με το πρώτο. Από πλάγιο του Αβδούλου ο Τζώρτζης με καφαλιά έστειλε ξανά τη μπάλλα στα δίχτυα.
Το ημίχρονο τελείωσε με 0-3 αφού ο Λεωνίδας Χριστάκης με κοντινό πλασε μετά από συρτή σέντρα του Γραμματικάκη σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η επιθετική πρωτοβουλία του Μολαϊκού που ως αποτέλεσμα είχε την επίτευξη δύο ακόμη γκολ που ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 60′ ο Οδυσσέας Γραμματικάκης μετά από γύρισμα του Τζώρτζη με προβολή πέτυχε το 6ο φετινό του γκολ που τον ανέβασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος και στο 67′ ο Παρασκευάς Μάντης που είχε μπει λίγα λεπτά πριν στο παιχνίδι μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το τελευταίο γκολ του αγώνα.
 Ο Ατρόμητος Συκιάς τελείωσε το ματς με 10 πάικτες καθώς στο 80′ ο Παναγιώτης Λάγγης αποχώρησε από το παιχνίδι τραυματίας ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές της ομάδας του.
 ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Φιφλής, Αβδούλος (Τραϊφόρος Γιάννης), Ρουμάνης (Μάντης), Γεώργας, Στ.Κότσαλης, Ζώταλης, Γραμματικάκης (Τραϊφόρος Αρ.), Αναστασάκος (Μάντης), Χριστάκης, Τζώρτζης, Διαμαντάκης.
 Επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στους Μολάους με το Λεωνίδα Σπάρτης.
Πηγη κειμενου…http://www.molaikos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *