ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΛΑΩΝ




Ο Δήμος Μολάων στα πλαίσια της ευαισθητοποίησής του για το φυσικό περιβάλλον αλλά και για τον καλλωπισμό των ακάλυπτων χώρων, των πάρκων, των παραλιών και των πλατειών του ύστερα από προσπάθειές του εξασφάλισε την παραλαβή περίπου 8.300 φυτών με μεγάλο χορηγό την εταιρεία ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Για τον προγραμματισμό της εθελουσίας δεντροφύτευσης, ο Δήμος έχει απευθύνει πρόσκληση σε διάφορους φορείς, συλλόγους και ομάδες για την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 14.00 στο χώρο του Δημαρχείου Μολάων (ΕΠΑΛ).

Η παραλαβή περιλαμβάνει τα παρακάτω φυτά: Κυπαρίσσια πλαγιόκλαδα, πεύκα, κουκουναριές, πεύκα θαλάσσης, τούγιες, βελανιδιές, κουμαριές, αρμυρίκια, άγριες χαρουπιές, πυράκανθους, ιβίσκους, καλλωπιστικές δαμασκηνιές, κλπ., ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρελήφθησαν ήδη 500 μουριές οι οποίες και φυτεύτηκαν

Η παραλαβή των φυτών θα πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου και θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η δεντροφύτευσή τους.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθούν φυτά σε δημότες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν φυτεύσεις (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για αυτό στο προσεχές διάστημα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *