ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΛΑΩΝ

Την Κυριακή 4-7-2010 το ΚΑΠΗ του Δήμου Μολάων διοργάνωσε μια εκδήλωση στην αίθουσα του Δήμου.
Στην εκδήλωση αυτή ο αρχαιολόγος κ.Νεκτάριος Σκάγκος παρουσίασε σε προβολή και περιέγραψε τις Βυζαντινές εκκλησίες της περιοχής μας, που είναι τόσο κοντά μας αλλά δεν γνωρίζουμε την ιστορία τους.
Παρουσίασε τον Άγιο Γεώργιο του Δημοτικού Σχολείου την Παναγία στου Κοκολάκη, τον Άγιο Νικόλαο και την Αγία Βαρβάρα Πακίων καθώς κ’ απομεινάρια Βυζαντινών ναών, στα «Χαλάσματα» -Πενταγιούσια-.
Επίσης υπήρχε έκθεση με παλαιές φωτογραφίες μεγάλου ενδιαφέροντος, καθόσον παρουσιάζουν τοποθεσίες των Μολάων καθώς & στιγμιότυπα από την αγροτική, μαθητική & κοινωνική ζωή της πόλης και της περιοχής . Οι φωτογραφίες είχαν τοποθετηθεί σε πλαίσια κ’ είχαν σχετικές διευκρινιστικές λεζάντες.
Η εκδήλωση αυτή ήταν ιδέα της Προέδρου του ΚΑΠΗ κ. Καλλιόπης Καρυτσιώτη, η οποία έχει πάντα πρωτότυπες ιδέες και δούλεψε πολύ από το να συγκεντρωθούν οι φωτογραφίες κ’ να παρουσιασθούν με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αναδεικνύεται η αξία τους.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά άτομα και ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα αφού όπως δήλωναν όλοι, έμαθαν πράγματα τα οποία δεν γνώριζαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *