ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΛΑΩΝ

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης σε συνεργασία με των Σύνδεσμο Διαχείρισεις Στερέων Αποβλήτων Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε στις 27 Μαΐου 2010 στους Μολάους στο χωρο του Δημαρχείου εκδήλωση ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ, η οποία αποτελεί μια εκπαιδευτική -ψυχαγωγική δραστηριότητα για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου. Λειτουργεί σε υπαίθριο χώρο, κατά προτίμηση, με σκοπό μέσα στο παιχνίδι τα παιδιά να εξοικειωθούν με την ιδέα της Ανακύκλωσης, να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργή και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Η λειτουργία και η σωστή διεξαγωγή του ανατίθεται σε εξειδικευμένη εταιρεία προωθήσεων, η οποία με τους υπαλλήλους που διαθέτει το εγκαθιστά στον κατάλληλο χώρο και το λειτουργεί. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και παίρνουν μέρος στα παιχνίδια: στόχος, κρίκοι, κάδος, παζλκαι memory.Στο τέλος, διάφορα δώρα δίνονται σε όλους t-shirt, μπαλόνια, μαγνητάκια κ.α.
Συμμετείχαν στην εκδήλωση Λουνα Πάρκ τα παρακάτω σχολεία:

2ο 1/θεσιο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μολάων,
2/θεσιο Νηπιαγωγείο Γλυκόβρυσης, 1/θ Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης,
1/θ Νηπιαγωγείο Αγ.Ιωάννη Μον/σιας, 2/θ Νηπιαγωγείο Μον/σιας,
1ο Νηπιαγωγείο Μολάων, 2/θ Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη Μον/σιας,
6/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Συκέας-Μεταμόρφωσης,
6/θεσιο Δημοτικό Σχολείο Παπαδιανίκων και τέλος 12/θ Δημοτικό Σχολείο Μολάων.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μολάων κ. Ιωάννη Τσαγκάρης,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωσταντίνος Μαυρομιχάλης και η προϊσταμένη πρωτοβάθμιας του δευτέρου γραφείου Μολάων κ.Μυρούλα Κυριάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *