ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Οι αγώνες σε Μολάους και Βλαχιώτη!

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Οι αγώνες σε Μολάους και Βλαχιώτη!

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους αγώνες του Προκριματικού Ομίλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, η Εθνική Βόλεϊ Γυναικών, βρίσκεται στη Λακωνία φιλοξενούμενη του Δήμου Ευρώτα. Διαμένει στη Σκάλα και πραγματοποιεί διπλές προπονήσεις στο Κλειστό Βλαχιώτη, αλλά και μερικές στο κλειστό Μολάων. Ο Δήμος Μονεμβασίας προσφέρθηκε να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα Γυναικών Ρουμανίας, από τις 21 έως την 25η Μαΐου.
Κατά τη διάρκεια παραμονής των ομάδων, θα πραγματοποιηθούν τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στις 21 & 22 Μαΐου στο Βλαχιώτη και την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΪΟΥ στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων καλούμαστε να δούμε την «πρόβα τζενεράλε», πριν την τους σημαντικούς αγώνες πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ώρα έναρξης αγώνων 6.00μμ
Η Εθνική μας στις 31 Μαϊου ξεκινά τους αγώνες πρόκρισης στην Κροατία, εναντίον των εθνικών ομάδων Ουγγαρίας, Κροατίας, Ρωσίας, Γεωργίας κι Αυστρίας (με αυτή τη σειρά). Ο νέος προπονητής του Εθνικού συγκροτήματος είναι ο Γιώργος Ρούσης που έχει στη διάθεσή του τις εξής (όπως αναγράφονται στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ):
Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Μαρίνα Τσοχατζή, Εύη Φλιάκου
Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη, Άλκηστις Καραφουλλίδου
Ακραίες: Λίτσα Μερτέκη, Μαρία Νομικού, Εύα Χαντάβα, Αλεξία Καλανταρίδου, Άννα Σπάνου
Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Άννα Καλαντάτζε
Λίμπερο: Αρέτα Κονόμι, Ειρήνη Κοκκινάκη
Η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, πασαδόρος του Πανναξιακού, ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή που από την περασμένη Κυριακή βρίσκεται στην Σκάλα Λακωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *