ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Π. ΔΑΒΑΚΗΣ
Βουλευτής Λακωνίας
Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

Τα ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους των Μολάων και της ευρύτερης περιοχής της Επιδαύρου Λιμηρά σχετικά με το Νοσοκομείο τους, παρουσίασε ο Βουλευτής Λακωνίας κ.Θανάσης Δαβάκης με Ερώτηση του που συζητήθηκε χτες 19/10/2010 στην Ολομέλεια της Βουλής.
Τα θέματα που έθεσε στον παριστάμενο Υφυπουργό κ.Τιμοσίδη ο κ.Δαβάκης, αφορούσαν στη συνέχιση λειτουργίας του Νοσοκομείου Μολάων, αλλά και στην υποβάθμισή του, όπως φημολογείται, σε απλό Κέντρο Υγείας, γεγονός που θα αποτελούσε πλήγμα για την παροχή υγείας σε μια περιοχή που καλύπτει σχεδόν τη μισή Λακωνία.
Παράλληλα, ο κ.Δαβάκης ζήτησε να στελεχωθεί το Νοσοκομείο Μολάων με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά έθεσε και το ζήτημα της επέκτασής του.
Ο Υφυπουργός κ.Τιμοσίδης διαβεβαίωσε τον κ.Δαβάκη ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποβαθμισθεί το Νοσοκομείο Μολάων, για δε την ενίσχυσή του σε προσωπικό, ανακοίνωσε ότι εντός του άμεσου προσεχούς χρονικού διαστήματος θα τοποθετήσει 6 μόνιμους νοσηλευτές και 2 επικουρικούς. Όσον δε αφορά τους οδηγούς, διορίζεται αυτές τις μέρες και ένας επικουρικός. Επιπλέον, ο κ.Υφυπουργός ανέφερε στον κ.Δαβάκη ότι εκκρεμεί προκήρυξη διαφόρων ειδικοτήτων ιατρών για το Νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *