Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου προς Όμιλο ΤΙΤΑΝ Α.Ε.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΛΑΩΝ

Ταχ. Δ/νση: 230 52 Μολάοι

Πληροφ.: Μαντζαβράκος Χ.

Τηλ. 27323-60525

Fax: 27323-60555



Μολάοι, 11-02-2010

Αριθ. Πρωτ. 749

ΠΡΟΣ: Όμιλο ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

Χαλκίδος 22Α

111 43 – ΑΘΗΝΑ



ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή για την προσφορά σας

Αγαπητοί Κύριοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και με αίσθημα βαθύτατης υποχρέωσης θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη χορηγία σας προς το Δήμο μας των 8.000 περίπου δέντρων και καλλωπιστικών φυτών.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στην αρχική επιστολή μας, θεωρούμε από την πλευρά μας υπέρτατο καθήκον μας την προσφορά στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας και κατ’ επέκταση στον κάτοικο αυτής.

Όμως, χωρίς τη βοήθειά σας θα ήταν για μας αδύνατο από οικονομικής φύσεως να καλύψουμε μεμιάς τόσες πολλές ανάγκες.

Ήδη έχει παραληφθεί το σύνολο των χορηγηθέντων δέντρων και έχουν γίνει οι πρώτες φυτεύσεις αλλά και οι προετοιμασίες για την ολοκλήρωση των φυτεύσεων.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η δεντροφύτευση, για την οποία υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από σχολεία, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τοπικούς φορείς, εθελοντικές ομάδες, αλλά και μεμονωμένους δημότες, οι οποίοι μας βοήθησαν τα μέγιστα σε αυτήν την προσπάθειά μας και τους οποίους ευχαριστούμε επίσης.

Τέλος, θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον γεωπόνο της εταιρείας σας κ. Μενιδιάτη Χρήστο για την μεγάλη βοήθειά του, την άμεση ανταπόκριση όσες φορές (και ήταν πολλές…) τον χρειαστήκαμε και την ανιδιοτελή στήριξή του στο αίτημά μας.

Εύχομαι η εταιρεία σας, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ Α.Ε. να συνεχίσει να βρίσκεται πάντα ψηλά στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αλλά και στις συνειδήσεις όλων μας για την κοινωνική του προσφορά.

Κλείνοντας λέω και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους μου, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Μολάων, των υπαλλήλων του Δήμου μας αλλά και των κατοίκων αυτού.

Μετά τιμής,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

Ο Δήμος προτίθεται να διαθέσει και σε πολίτες που έχουν ακάλυπτο ιδιωτικό χώρο και επιθυμούν να φυτεύσουν δέντρα τα οποία θα φροντίζουν, ικανοποιητικό αριθμό φυτών. Για την παραλαβή τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρχονται σε συννενόηση με τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου.

ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ Η ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ (ώρα 9.00 π.μ.)

(πηγηhttp://www.molaoi.gov.gr/)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *