Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων

Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων
????????????????????????????????????

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

Με την λήξη της θητείας μου ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων ,θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που για δυο φορές με εκλέξατε πρόεδρο της πόλης μας και για την καλή συμπεριφορά που επιδείξατε στο πρόσωπο μου.

Πριν  από εννέα περίπου χρόνια εκλέχτηκα πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας των Μολάων με τον συνδυασμό του Ηρακλή Τριχείλη, Δημάρχου του Δήμου Μονεμβασίας τον οποίο και ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη που επέδειξε σε έμενα.

Επιδίωξα να εκλεγώ σε αυτή τη θέση του προέδρου της  Δ.Κ Μολάων και όχι κάποια άλλη, γιατί την θεωρώ την πιο ενδεδειγμένη σε όποιον θέλει να συμβάλει στην επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας και αυτήν που σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις από κοντά τις ανάγκες ,τρέχουσες και έκτακτες των κατοίκων της πόληςσου.

Επιδίωξα να εκλεγώ σε αυτή  την θέση για την θεώρησα σαν επιστέγασμα της τριακονταετούς περίπου συμμετοχής  μου, μέσω  συλλόγων στα κοινά της πόλης μου. Πάντα πίστευα ότι είναι προτιμότερο να συμμετέχεις στα κοινωνικά ,πολιτιστικά ,αθλητικά δρώμενα ,παρά στις υποδείξεις και στην κριτική από τα καθίσματα  της πλατείας.

Αν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας, αν  πέτυχα σαν πρόεδρος και εκτέλεσα επαρκώς τα καθήκοντα μου, εσείς θα το κρίνετε. Ειλικρινά σας ομολογώ ότι προσπάθησα όσο μπορούσα.

Τέλος είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ηρακλή Τριχείλη ,τους Συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Μολάων, για την αμέριστη στήριξη τους ,τα μέλη και των δυο περιόδων των τοπικών συμβουλίων που συνυπηρετήσαμε και όλους τους Μολάιτες που με στηρίξανε.

Στο επόμενο τοπικό Συμβούλιο εύχομαι υγεία ,δύναμη και επιτυχία.

Με εκτίμηση

Ευθύμιος Π. Κοντοσταθάκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *