ΗΜΕΡΙΔΑ: Ανοιξιάτικη γιορτή ντόπιων σπόρων – Ενημέρωση και ανταλλαγή απο ΚΠΕ Μολάων

ΗΜΕΡΙΔΑ: Ανοιξιάτικη γιορτή ντόπιων σπόρων – Ενημέρωση και ανταλλαγή απο ΚΠΕ Μολάων
Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 11.00 π.μ.
Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μολάων, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, θα διοργανώσει ημερίδα στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης, που απευθύνεται στο κοινό της περιοχής μας, με θέμα την διάσωση και διάδοση των ντόπιων σπόρων.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου (πρώην Ξινού), στις 11.00 το πρωί, όπου θα γίνουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και στο τέλος θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ανταλλαγή ντόπιων σπόρων.
Θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους βιοκαλλιεργητές που δουλεύουν αποκλειστικά με τοπικές παλιές ποικιλίες, εκπρόσωποι του «ΠΕΛΙΤΙ» που θα μιλήσουν για την ελευθερία των σπόρων και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και γεωπόνοι , κτηνίατροι ή γιατροί, που θα αναφερθούν στη σημασία της διατήρησης της αγροτικής βιοποικιλότητας σε φυτά και ζώα.
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής στο ΚΠΕ Μολάων μέχρι την Δευτέρα 11.00 π.μ. και όσοι διαθέτουν ντόπιους σπόρους παρακαλούνται να τους φέρουν για ανταλλαγή. Σύντομα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με το πλήρες πρόγραμμα, τους εισηγητές κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *