Η Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Πρωταθλήτρια Ελλάδος

Η Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Πρωταθλήτρια Ελλάδος

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το «3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού», στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών (Ψυχικό). Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 χορευτές και χορεύτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, σε μια εκδήλωση – γιορτή για τον Ελληνικό Κλασικό και Σύγχρονο Xορό.
Στην κατηγορία Juniors, στο σύγχρονο χορό, Πρωταθλήτρια Ελλάδος, αναδείχτηκε η Άννα Μαρία Σταθάκη από τον Ασωπό Λακωνίας του Δήμου Μονεμβασίας με το τραγούδι «Alive» σε χορογραφία της Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση.
Η Άννα Μαρία Σταθάκη είναι μαθήτρια της σχολής Danza Explosion Ακαδημία Χορού και Άσκησης στους Μολάους Λακωνίας της Χοροδιδασκάλου Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη.
Η ερμηνεία της χορεύτριας καθήλωσε από την πρώτη στιγμή, τόσο την κριτική επιτροπή, γεγονός που αποτυπώθηκε στην ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε, όσο και τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Θέατρο, ξεσπώντας συνεχώς σε χειροκροτήματα.
Η επίδοση αυτή και η κατάκτηση της Πρώτης θέσης, δίνουν την ευκαιρία στην Άννα Μαρία Σταθάκη και στη Χορογράφο – Δασκάλα της να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Διεθνή Διαγωνισμό Κλασικού & Σύγχρονου Χορού « International Ballet and Contemporary Dance Competition, Domenico Modugno » στο Lecce της Ιταλίας , στην κατηγορά Juniors.
Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία.
Η κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τις προσπάθειες των χορευτών, ήταν η κ. Διαμαντοπούλου, η Ελένη Κλάδου (ενεργό μέλος του διδακτικού προσωπικού της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής), η Olga Jurbina και ο Bledi Latifi (χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής), η Ζωή Ευσταθίου (δασκάλα χορού σε σχολές της Ευρώπης και χορεύτρια στην ομάδα “Rosas” της Anne Teresa De Keersmaeker), καθώς επίσης και η Ramona Palade η οποία είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των διεθνών διαγωνισμών Young Star Ballet Competition (Sibiu, Romania) και International Ballet and Contemporary Dance Competition, Domenico Modugno (Lecce, Italy).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή αυτή, αλλά τόσο ξεχωριστή χορεύτρια, αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σύγχρονο Χορό στην κατηγορία της, καθώς και το 2017, στην πρώτη της συμμετοχή, σε μία επίσης εκπληκτική ερμηνεία σε χορογραφία της δασκάλας της Μαρίας Σιλβίνας Κατσιώνη είχε κατακτήσει την Πρώτη θέση.
Πολλά συγχαρητήρια!
Καλή και δημιουργική χορευτική συνέχεια!

πηγη…http://www.report24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *