Η Ματούλα Μπελεγρή ορίσθηκε Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Τουριστικών Δράσεων της Περιφ. Ενότητας Λακωνίας .

Η  Ματούλα Μπελεγρή  ορίσθηκε   Εντεταλμένη  Σύμβουλος  σε θέματα  Τουριστικών Δράσεων της Περιφ. Ενότητας Λακωνίας .

1966667_864467403578830_916872679_n
Με απόφαση του Περιφ. Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και με σχετική εισήγηση και της Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντίας Τζανετέα, η Ματούλα Μπελεγρή ορίσθηκε Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Τουριστικών Δράσεων της Περιφ. Ενότητας Λακωνίας .
Με την απόφασή του αυτή ο Πέτρος Τατούλης , εκτός του Γενικού Περιφερειακού Σχεδιασμού που αφορά ολόκληρη την Πελοπόννησο, επιθυμεί να ενισχύσει τις δράσεις τουρισμού σε κάθε Περιφ. Ενότητα , με δεδομένες
τις τουριστικές ιδιαιτερότητες εκάστης , τις οποίες κάθε Περιφ. Ενότητα γνωρίζει και αξιοποιεί .
Ηδη η Ματούλα Μπελεγρή υπηρέτησε την υπόθεση του Τουρισμού στη Λακωνία επι οκτώ [8 έτη ως Πρόεδρος της οικείας επιτροπής και με την υποδομή της εμπειρίας αυτής , θα συνεχίσει με τη βοήθεια και τη στηριξη των Δήμων, της Ενωσης των Ξενοδόχων, του Σωματείου των ενοικιαζομένων δωματίων, του Επιμελητηρίου , των Ενώσεων των παραγωγών, της αναπτυξιακής του Πάρνωνα , των συλλόγων αλλά και όλων των Λακώνων , να κάνει γνωστή στον κόσμο τη Λακωνία ,
Είναι αναμφισβήτητο ότι Σπάρτη- Μυστράς –Μονεμβασία- Μάνη- Βάτικα – Ελαφόνησσος -Πάρνωνας , ο,τι συμπεριλαμβάνει η Λακωνία , σηματοδοτούν ήδη ένα επώνυμο ,ιδιαίτερο, ποιοτικό προορισμό ιστορίας, πολιτισμού, παράδοσης , γαστρονομίας και παραθερισμού . Αν οι υποδομές της Λακωνίας πλησιάσουν τις δυνατότητες της και την επωνυμία της , -πράγμα για το οποίο πασχίζουν σύμπαντες οι φορείς με πρώτη τη Περιφέρεια της Πελοποννήσου , η Λακωνία θα έχει επιλύσει το οικονομικό της πρόβλημα γιατί η τουριστική ανάπτυξη είναι ικανή να συμπαρασύρει ανοδικά όλους τους πραγωγικούς τομείς , σε προϊόντα και υπηρεσίες .
– Σε αντιστοιχία με τα παραπάνω με την 73584/2014 πράξη του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου όρισε την Ματουλα Μπελεγρή μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης του Μουσείου της Ελιάς και του Λαδιού .
Τέλος η ίδια Περιφ. Σύμβουλος εξελέγη εκπρόσωπος της Περιφ. Πελοποννήσου στην Ενωση των Περιφερειών και με την ιδιότητά της αυτή συμμετείχε ήδη στην πρώτη Γενική συνέλευση της 12-10-2014 για την εκλογή Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *