ΙΣ Τ Ι Ο Π Λ Ο Ι Α στην Ε Λ Ι Α Μ Ο Ν Ε Μ Β Α Σ Ι Α Σ


Για Τρίτη συνεχή χρονιά Ο ΠΟΛΟΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΙΑΣ << Η ΒΙΑΝΔΙΝΗ >> διοργανώνει και παραδίδει μαθήματα Ιστιοπλοίας & ΣΚΙ σε παιδιά άνω των επτά (7 ) χρόνων, αγόρια και κορίτσια , εφήβους και νέους .
Ο Σύλλογος διαθέτει φουσκωτό σκάφος, σκάφη optimist, laser, σωσίβια, δηλαδή πλήρη αρματωσιά για την καλή, ποιοτική και ασφαλή προπόνηση. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία όπως, 1. Διδασκαλία από προπονητή 2. Ταχύπλοο σκάφος ( με επιβαίνοντα τον προπονητή ) 3. Υποχρεωτική χρήση σωσιβίου για όλους τους μαθητές ( παρέχεται από τον Σύλλογο ) 4. Εκμάθηση από τα πρώτα κιόλας μαθήματα τεχνικών αντίδρασης των παιδιών.
Τα παιδιά, οι νέοι γενικά, χαίρονται, ευχαριστιούνται το νερό, απολαυμβάνουν τα σπόρ και τα αθλήματα στην θάλασσα. Με τα αθλήματα ισχυροποιούν την προσωπικότητα τους αφού η Ιστιοπλοία η το Σκι είναι προσωπικό και αναδεικνύει την ευγενή άμιλλα μέσα από κανόνες χωρίς να τα πιέζει σ`ένα άκρατο ανταγωνισμό . Οι προυποθέσεις για την παρακολούση μαθημάτων είναι, Να γνωρίζει κολύμπι και ιατρική γνωμάτευση ότι το παιδί είναι υγιές.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στους κα Μπουντούνη Ελένη τηλ 6973692937. κο Τσούμα Μιχάλη τηλ.6942473810

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *