Κλεισιμο Καταστημάτων στη Μονεμβασία 04-02-2016

Κλεισιμο Καταστημάτων στη Μονεμβασία 04-02-2016

 

Η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας με απόφαση της που έλαβε σε έκτακτο ΔΣ την 02-02-2016 αποφάσισε και καλεί τα μέλη της και το σύνολο του Επαγγελματικού κόσμου της Μονεμβάσιας να κρατήσουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα καταστήματα ,τα γραφεία τις βιοτεχνίες και γενικά της επιχειρήσεις τους την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016.

 

Η αντίδραση αυτή είναι η ελάχιστη που μπορεί να λάβει χώρα,  προκειμένου να δείξουμε κι εμείς ,όπως και ολόκληρη η Ελλάδα, ότι η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων επαγγελματιών είναι πλέον απολύτως οριακή.

Ελπίζουμε πως και με τη δική μας ενεργό συμμετοχή η κυβέρνηση και οι δανειστές θα αντιληφθούν τη παράνοια και την παρεκτροπή που κρύβουν τα νέα μέτρα (Ασφαλιστικό-Φορολογικό) και θα επαναξιολογήσουν τη στάση τους προσερχόμενοι σε διάλογο με τη κοινωνία και τους πολίτες.

Παράλληλα καλούμε τους επαγγελματίες της Μονεμβάσιας να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που θα λάβουν χώρα στους Μολάους αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα (Σπάρτη, Αθήνα κλπ) αλληλέγγυοι προς τους υπόλοιπους επαγγελματικούς κλάδους (αγρότες, εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, ανέργους κλπ) . Πρόκειται ίσως για μια από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχουμε σαν κοινωνία, να ακουστεί μαζικά και δυνατά η φωνή μας .

 

Η Μονεμβάσια την Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2016 θα είναι μία νεκρή πόλη . Αγώνας κι επιδίωξη μας είναι αυτό να συμβεί μόνο για μία μέρα και όχι για την υπόλοιπη ζωή μας.

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΑΦΟΣ                                                  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *