Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων ‘’η Αγία Παρασκευή’’

Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων ‘’η Αγία Παρασκευή’’

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης και πρόεδρος του ιδρύματος κκ. Ευστάθιος στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες ‘’η Αγία Παρασκευή’’ στους Μολάους. Το Ίδρυμα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους φίλους του, κληρικούς και λαϊκούς, που καθ’ όλη την διάρκεια του προηγούμενου έτους το ενίσχυσαν υλικά και ηθικά.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Παναγιώτης Λεγάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.
Εν συνεχεία το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος ο σεπτός Ποιμενάρχης μας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν εμπράκτως το Ίδρυμα, τον χρόνο που πέρασε, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του.

Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης,ο Βουλευτής και κ. Αθανάσιος Δαβάκης,ο κ. Σταύρος Αραχωβίτης η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, οι Αντιδήμαρχοι Δημοτικής Ενότητας Μολάων Μονεμβασίας κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, κ. Γιώργος Βουνελάκης η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασίας κα. Παναγιώτα Αλειφέρη ,η Περιφερειακή σύμβουλος κα. ματούλα Μπελεγρή και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολλοί κληρικοί, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ ο Ταξίαρχος Ιορδάνης Χατζηνικολάου ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Παναγιώτης Γιάννου και συλλόγων και πλήθος συμπολιτών Γηροκομείου. Ενω ο μαέστρος Κωνσταντίνος Κέκκερης με την Μαρκέλα Πετράκου κράτησε συντροφιά στους παρευρισκόμενους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *