Με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας απο τον Σύλλογο Κυριών Μολάων


Για μια ακόμα φορά τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους Μολάους για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας του Συλλόγου ανταλλάσοντας όπως πάντοτε τις ευχές τους για μια χρονιά που θα κυριαρχεί το χαμόγελο και ο πόνος και τα προβλήματα θα είναι λιγότερα.

Την βασιλόπιττα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας – ο οποίος και μετέφερε τις ευχές της τοπικής εκκλησίας -συνεπικουρούμενος από τους π. Στυλιανό Κότσαλη και Ελευθέριο Καναβάρο.
Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήσαν ο Δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης, οι Αντιδήμαρχοι Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης και Κατερίνα Τσαφατίνου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων Ευθύμιος Κοντοστθάκος και ο Πρόεδρος του Τ.Κ. Πακίων Μιχάλης Καρούνης.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δανάη Μοσχοβάκου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχόμενη πάνω από όλα υγεία ,ενώ ο Δήμαρχος Μονεμβασίας επαίνεσε το Σύλλογο για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο τονίζοντας ότι η συμβολή του στη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μονεμβασίας θα είναι σημαντική.

Στη φετεινή εκδήλωση ο Σύλλογος προσέφερε ως  δώρο σε κάθε μία από τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου ένα βότσαλο στο οποίο ήταν ζωγραφισμένο ένα ρόδι (μία δημιουργία πρωτοβουλία και έργο της Αντιπροέδρου Γεωργίας Σαρακινιώτη- Κωστίνα).

Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Γεωργία Ζουρντού, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου που είχε ως δώρο εικόνα που φιλοτέχνησε ο π. Ελευθέριος Καναβάρος. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την λαχειοφόρο που διενήργησε το Δ.Σ. του Συλλόγου και φίλοι του Συλλόγου δόθηκαν στο Ίδρυμα «Αγία Παρασκευή» των Μολάων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασία και Σπάρτης.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων έχει μια μακρόχρονη διαδρομή που ξεκινά το 1929,  έτος ίδρυσής του και συνεχίζεται μέχρι σήμερα χάρη στην ουσιαστική συμμετοχή όλων των μελών και των φίλων του που έχει ως αποτέλεσμα την ανακούφιση και παρηγορία του πόνου των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και οι οποίες  δυστυχώς το τελευταίο διάστημα είναι πολύ μεγάλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *