Με επιτυχία το πανηγύρι στα Πάκια

Την Πέμπτη 22 Αύγουστου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο παραδοσιακό πανηγύρι που ανεβλήθη του Αι Λία από τον Πολιτιστικό σύλλογο ΄΄Η ΒΡΥΣΟΥΛΑ΄΄ με μεγάλη επιτυχία όπου ο χώρος του πανηγυριού ήταν κυριολεκτικά ασφυκτικά γεμάτος από χωριανούς και από την γύρω περιοχή. Που φέτος έγινε αδελφοποίηση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πακίων με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μουζουρά Χανίων “Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ”.
Το πάντρεμα της Κρητικής και Πελοποννησιακής μουσικής και τραγουδιών με τους Καλορμάκη-Κατάκη, Μαέστρους στη λύρα και το βιολί, και το γνωστό συγκρότημα “Ωδή Πόροι” του Γιώργου Κόκκορη, καθώς και οι παραδοσιακοί χοροί από τα συγκροτήματα του Μουζουρά και των Μύλων, έδωσαν ξεχωριστή χάρη στο πανηγύρι μας μέχρι το πρωί.
Την παραμονή του πανηγυριού έγινε καλωσόρισμα στη πλατεία του χωριού στους φιλοξενούμενους κριτικού μας φίλου όπου και διέμειναν στο χωριό όπου τα μέλη του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ευχάριστη διαμονή όπου πιστεύω το πέτυχαν και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την υπόσχεση του χρόνου να επισκεφθούμε την περιοχή τους.
Παραβρεθήκαν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ . Μαυρομιχάλης που και απεύθυνε χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους ,ο Πρόεδρος του χωριού τα μέλη του το Τοπικού Συμβουλίου ,η Δημοτική Σύμβουλος κα. Αλειφέρη,κα. Τσαφατίνου ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Κολλιάκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πακίων κα. Πανουργιά ,η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελαίας κα. Μπουντόυνη, πλήθος κόσμου όπου τα Πακια ξέρουν και γλεντάμε και να περνανε καλά και του Χρόνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *