Μολαικός -Αστέρα Βλαχιώτη 5-0

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ
5-0 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΛΑΧΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΜΟΛΑΟΥΣ

Ερχόμενοι με φόρα από τη μεγάλη σε έκταση νίκη στον αγώνα με τον Α.Ο. Λογγάστρας οι πάικτες του Μολαϊκού πρόσφεραν για μία ακόμη Κυριακή σκορ και θέαμα πιάνοντας το γνωστό ξέφρενο ρυθμό κατά διαστήματα. Στο πρώτο ημίχρονο με κόντρα τον πολύ δυνατό αέρα που φυσούσε στο γήπεδο των Μολάων, ο Μολαϊκός πήρε την πρωτοβουλία από το ξεκίνημα, πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες με τους Βουλτσίδη, Κοντάκο, Γραμματικάκη και προηγήθηκε στο σκορ στο 23ο λεπτό όταν μετά από χτύπημα κόρνερ ο Στέλλιος Κότσαλης πήδηξε ψηλότερα από συμπαίκτες και αντιπάλους, “κάρφωσε” τη μπάλλα προς το τέρμα και ο Σπύρος Βουλτσίδης από πολύ κοντά απλώς σιγούρεψε το βέβαιο γκολ. Με 1-0 τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και με την έναρξη του δευτέρου, έχοντας τον άνεμο ευνοϊκό οι παίκτες της ομάδας μας ξεκίνησαν την προσπάθεια για το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος και θα εξασφάλιζε τη νίκη. Με καλή κυκλοφορία αλλά λίγες ευκαιρίες για γκολ φθάσαμε στο 64ο λεπτό όπου ο Κλέαρχος Τζώρτζης βρέθηκε μόνος αριστερά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή του τερματοφύλακα Συριανού και με ένα σουτ κεραυνό πέτυχε το 2-0. Με το γκολ αυτό ξεκίνησε η δημιουργία συνεχόμενων ευκαιριών και δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κλέαρχος Τζώρτζης με κοντινό δυνατό σουτ ανέβασε το σκορ στο 3-0. 
Το 4-0 έγινε στο 78ο λεπτό με ένα γκολ από τα πιο παράξενα και ασυνήθιστα που μπαίνουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Ο τερματοφύλακας του Μολαϊκού Κώστας Φιφλής πιάνοντας τη μπάλλα μετά από ασθενές σουτ αντιπάλου έδωσε γρήγορη συνέχεια στο παιχνίδι με δυνατό βολέ. Μετά το πρώτο σκάσιμο της μπάλλας ο Οδυσσέας Γραμματικάκης και ο Παναγιώτης Κοντάκος που είχαν φύγει στην αντεπίθεση προσπάθησαν να την προλάβουν και να πετύχουν γκολ, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Βλαχιώτη βγήκε μερικά μέτρα από την εστία του για να προλάβει τους δύο επιθετικούς, η μπάλλα έσκασε ξανά, πέρασε από πάνω του και κατέληξε απ’ ευθείας από το βολέ του Κώστα Φιφλή στα δίχτυα. δειτε από εδώ το γκολ του Κώστα στο youtube

Το τελικό 5-0 γράφτηκε στο 88ο λεπτό με ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ. Μετά από χτύπημα φάουλ ο Σπύρος Βουλτσίδης πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής κι ενώ μπορούσε να πετύχει γκολ προτίμησε να τη γυρίσει προς τον Οδυσσέα Γραμματικάκη και αυτός με εναέριο πλάγιο σουτ πέτυχε το τελευταίο γκολ του αγώνα.

 ΜΟΛΑΙΚΟΣ: Φιφλής, Ζώταλης, Χατζησιμιώτης (Τραϊφόρος), Αναστασάκος, Βουλτσίδης, Γεώργας (Τοπάλι), Κοντάκος, Κότσαλης , Τζώρτζης,  Γραμματικάκης, Διαμαντάκης (Φάββας).
Επόμενος αγώνας στο γήπεδο Σπάρτης την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 3 με την Α.Ε. Σπάρτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *