ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ: 10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ “ΝΕΑ” ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ: 10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ “ΝΕΑ” ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

1. Ξεκινά εντός της ερχόμενης εβδομάδας η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, με αυστηρή τήρηση του χρονοδιαγράμματος των ραντεβού που κλείνονται μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 14970, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες περί μέτρων προστασίας, υγιεινής και αποφυγής συγχρωτισμού από το Υπουργείο Υγείας.
2. Ξεκινά σε ποσοστό 50% η λειτουργία των Τακτικών Χειρουργείων σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.
3. Διατηρείται ως μόνη πύλη εισόδου στο Νοσοκομείο η είσοδος των ΤΕΠ και παραμένει σε ισχύ ο περιορισμός του επισκεπτηρίου.
4. Διατηρείται η λειτουργία του οικίσκου ελέγχου πριν την είσοδο των ΤΕΠ για τον έλεγχο και τη διαλογή των προσερχομένων στη Ν.Μ Μολάων.
5. Η εξέταση των ύποπτων ασθενών συνεχίζει να πραγματοποιείται στον ειδικό οικίσκο-θάλαμο νοσηλείας που βρίσκεται σε ξεχωριστό και απομακρυσμένο από το κτίριο του Νοσοκομείου χώρο, όπου το περιστατικό απομονώνεται και ξεκινά η εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων, μέτρων και διαδικασιών.
6. Διατηρείται η Έκτακτη Διαδικασία Συνταγογράφησης Φαρμάκων, η οποία γίνεται μόνο τηλεφωνικά στο 2732360135 τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη- Παρασκευή και ώρες 10.00 – 13.00. Η ανωτέρω διαδικασία συστήνεται μόνο για τους συμπολίτες μας που δεν είναι εξοικειωμένοι με την άυλη συνταγογράφηση.
7. Συνεχίζεται εντατικά και σταθερά η εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και προγραμματίζονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις και παρεμβάσεις που πρέπει να λάβουν χώρα κατά τους θερινούς μήνες, ώστε το Φθινόπωρο η Ν.Μ Μολάων να βρίσκεται σε υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα.
8. Συνεχίζονται οι προσπάθειες για εξασφάλιση επάρκειας σε αποθέματα υγειονομικού υλικού και μέτρων ατομικής προστασίας.
9. Συνεχίζεται η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.
10. Όλοι οι προερχόμενοι στο Νοσοκομείο πρέπει να φέρουν μάσκα, να μην συνοδεύονται (εκτός αναγκαίων περιπτώσεων) και να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής.

Συνεχίζουμε μέχρι να “πέσουν οι μάσκες “! Θα τα καταφέρουμε!

Ο Αναπληρωτής Διοικητής
Δρ. Κορωνιός Κωνσταντίνος, M.B.A., M.Sc, PostDoc(c)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *