ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΑΩΝ




Το Δημοτικό σχολείο του χωριού μας για να φτάσει στην σημερινή του μορφή και να γίνει ένα στολίδι και όχι μόνο, έχει περάσει πολλά στάδια και έχει γίνει ένας μακρύς αγώνας που συνεχίζεται και σήμερα από μια ομάδα ανθρώπων άλλα και φορέων της περιοχή μας. Σε αυτή όλη την προσπάθεια προστέθηκε η σημαντική βοήθεια από τους ομογενής μας στον Καναδά από τον εκεί Σύλλογο Πακιωτών και από τον συχωριανό μας ομογενής Αντώνη Νικολακάκο για τις εργασίες που γίνονται στον χώρο του Σχολείου που με την δικής τους συμπαράσταση και οικονομική βοήθεια μας βοηθούν να συνεχίσουμε μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών Ακολουθούν δυο επιστολές μια στον Σύλλογο και μια στον Αντώνη Νικολακάκο. Προσωπικά θα ήθελα να τους ευχαριστήσω που έστω και μακριά το μυαλό τους είναι στο χωριό τους και σε κάθε δύσκολη στιγμή είναι μαζί μας.
Η κίνηση τους αυτή ευχαρίστησε και τους συχωριανού μας που ενημερώθηκαν άμεσα για την προσφορά τους. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το Σχολείο είναι του χωριού και κανένας δεν μπορεί να το μετακινήσει κτιριακά. .

ΠΡΟΣ:
Διοικητικό Συμβούλιο
Συλλόγου Πακιωτών Μόντρεαλ

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας, φίλοι Πακιώτες, Έλληνες του Καναδά,

Λάβαμε την επιστολή σας μαζί με την επιταγή των 2000$ που συγκεντρώσατε ως σύλλογος, για την κάλυψη εξόδων διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πακίων, στο οποίο στεγάζεται σήμερα το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μολάων.
Οι μαθητές του σχολείου, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, το τοπικό συμβούλιο του χωριού αλλά και όλοι οι Πακιώτες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας και μάλιστα με ένα τέτοιο σημαντικό ποσό.
Πράγματι η ευγενική σας χειρονομία μας συγκίνησε όλους.
Δείχνεται έτσι εμπράκτως την αγάπη σας για τον τόπο της καταγωγή σας, κάτι που το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, παρόλο που η Ελλάδα πολλές φορές έχει πικράνει τα παιδιά της είτε αυτά ζουν εντός των συνόρων της , είτε ζουν μακριά της.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και το ένα ευρώ που προσφέρει κάποιος, ίσως και από το υστέρημά του, πιάνει τόπο. Αυτό θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι όταν θα επισκεφτείτε πάλι το χωριό μας. Θα δείτε ένα σχολείο κόσμημα για τα Πάκια και τους Πακιώτες.
Η δε χαρά σας θα ΄ναι διπλή αφού και σεις θα΄ χετε βοηθήσει σ΄ αυτό.
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά για τις Άγιες ημέρες που έρχονται και Καλή Πρωτοχρονιά.
Να είστε πάντα υγιείς και κάθε επιτυχία στους στόχους σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΩΝ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΡΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ

ΠΡΟΣ:
Κύριο Νικολακάκο Αντώνιο
Τορόντο Καναδά

Αγαπητέ κύριο Νικολακάκο,

Οι μαθητές του σχολείου, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, το τοπικό συμβούλιο του χωριού αλλά και όλοι οι Πακιώτες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την ευγενική προσφορά από μέρους σας του ποσού των 1000 Ευρώ, για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης των κιγκλιδωμάτων του αύλειου χώρου του σχολείου μας.
Πράγματι η ευγενική σας χειρονομία μας συγκίνησε όλους.
Δείχνεται έτσι εμπράκτως την αγάπη σας για τον τόπο της καταγωγή σας.
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι και το ένα ευρώ που προσφέρει κάποιος, ίσως και από το υστέρημά του, πιάνει τόπο. Αυτό θα το διαπιστώσετε και οι ίδιος όταν θα ξαναεπισκεφτείτε πάλι το χωριό μας. Θα δείτε ένα σχολείο κόσμημα για τα Πάκια και τους Πακιώτες.
Η δε χαρά σας θα ΄ναι διπλή αφού και σεις θα΄ χετε βοηθήσει σ΄ αυτό.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς Χρόνια Πολλά για τις Άγιες ημέρες που έρχονται και Καλή Πρωτοχρονιά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΩΝ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΚΑΡΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *