«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ»

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ»

φωτογραφία
Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα συνοδευόμενη από τους εκπροσώπους των συνεταιριστικών φορέων της Λακωνίας κυρίους Φάνη Λάζαρη εκπρόσωπο ΑΣΕΕ ΑΜΥΚΛΩΝ «ΛΑΚΩΝΙΑ»και Ε.Α.Σ Λακωνίας, Πέτρο Μπλέτα πρόεδρο της SPARTA ORANGE, Σωτήρη Μένεγα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ευρώτα και Ιωάννη Σταματάκο πρόεδρο του ΑΣΕ Σκάλας, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κο Βασίλειο Έξαρχο στην Αθήνα.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε, με μοναδικό θέμα συζήτησης τις αποζημιώσεις από τον παγετό και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον νομό Λακωνίας, τόσο η κα Τζανετέα όσο και οι εκπρόσωποι των συνεταιρισμών έθεσαν υπόψη του προέδρου του ΕΛΓΑ , το μέγεθος των ζημιών και την ανάγκη να ενεργοποίησης του μηχανισμού αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ ώστε να γίνει άμεσα αποτίμηση ζημιών.
Ο κος Έξαρχος κατενόησε το μέγεθος των ζημιών και τις σημαντικές απώλειες του αγροτικού εισοδήματος των παραγωγών της Λακωνίας και ενημέρωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου ότι σε συνεννόηση μαζί τους, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η καταγραφή των ζημιών.
Από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *