Τελετή Αγιασμού Φιλαρμονικής Νεάπολης

Σε μια πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολείου Νεάπολης ξεκίνησε τη νέα εκπαιδευτική χρονιά η φιλαρμονική της Δημoτικής Ενότητας  Βοιών.
     Στην απλή και σεμνή τελετή Αγιασμού στην οποία χοροστάτησε ο εφημέριος της ενορίας Νεάπολης Αιδεσιμολογιότατος Πατέρας Παναγιώτης Αρρώνης, μαθητές και γονείς που παραβρέθηκαν εντυπωσιάστηκαν και ικανοποιήθηκαν που επιτέλους η μουσική τους εκπαίδευση θα γίνεται σε ένα χώρο προσεγμένο και φτιαγμένο με μεράκι και ιδιαίτερο γούστο.
    Η μαέστρος Κα. Φανή Φερδιανάκη εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην ανακαίνιση και στον εξοπλισμό της φιλαρμονικής:
      Το Δήμαρχο Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, τα μέλη του Δ.Σ. του Νομικού προσώπου και κυρίως την πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κα Παναγιώτα Αλειφέρη για τις συντονισμένες ενέργειες του έργου αλλά και τους αντιδημάρχους της Δημοτικής  Ενότητας  Βοιών κ. Χαράλαμπο Κουτσονικολή & Ηλία Καλογερίνη για την πολύτιμη βοήθειά τους.
      Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση ο πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας Βοιών κος Παναγιώτης Μπιλλίνης, η τοπική σύμβουλος Κα Ειρήνη Σαραντίτη, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς  Επιχείρησης Κος  Χρήστος Πετράκης, ο πρώην Δήμαρχος Βοιών Κος Κώστας Τσάκος και πλήθος μαθητών και φίλων της Φιλαρμονικής.
     Στο τέλος προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκίσματα σε όλους όσους παραβρέθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *