Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση του δρόμου Συκιά –Φοινίκι-Παπαδιάνικα

Υπογράφηκε η σύμβαση για την βελτίωση του δρόμου Συκιά –Φοινίκι-Παπαδιάνικα

                                                          

          
Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Συντήρηση της με αρ. 35 Επαρχιακής οδού Συκιά-Φοινίκι-Παπαδιάνικα από 7ο χιλ. Ε.Ο Μολάων-Μονεμβασιάς», προϋπολογισμού 60.000,00€, μεταξύ του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη και του αναδόχου του έργου.
Στην μελέτη του έργου προβλέπεται η εκτέλεση εργασιών για την βελτίωση τμημάτων της Επ. οδού 35 στο τμήμα Συκιά προς Φοινίκι. Ειδικότερα θα εκτελεσθούν εργασίες οδοστρωσίας (κατασκευής υπόβασης και βάσης οδοστρώματος) και τέλος επί των ανωτέρω διαμορφωμένων τμημάτων θα κατασκευαστεί ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.
         Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα, δήλωσε ότι με την υπογραφή της σύμβασης του έργου μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και να αποδοθεί ένα ακόμα έργο στους χρήστες του οδικού δικτύου της Λακωνίας. Η κ. Τζανετέα  τόνισε  την ιδιαίτερη σημασία που έχει το συγκεκριμένο έργο για την περιοχή διότι θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της, ικανοποιώντας τις ανάγκες ασφαλούς μετακίνησης των κατοίκων.                                                      
                                                               Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *