«Ζωντάνεψε» το Χριστουγεννιάτικο χωριό στους Μολάους

«Ζωντάνεψε» το Χριστουγεννιάτικο χωριό στους Μολάους

Στην «παραμυθοχώρα» της αγάπης, της χαράς της ζεστασιάς, της αλληλεγγύης και του ονείρου ζουν μικροί και μεγάλοι στους Μολάους από την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου.
Στο προαύλιο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Χριστού Μολάων με την πρωτοβουλία του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας και με τη συνεργασία πλήθους εθελοντών και όλων των συλλογικών φορέων της πόλης στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι τις 2-1-2016.
Μία προσπάθεια που το αποτέλεσμά της αποδεικνύει ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν κατακλύσει τον αύλειο χώρο της εκκλησίας των Μολάων, για να πάρουν μέρος σ΄ αυτή την ξεχωριστή για δεύτερη χρονιά χριστουγεννιάτικη γιορτή, πρωτόγνωρη για την πόλη των Μολάων και όχι μόνο!
Παρόντες επίσης ο, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος η πρόεδρος του Νομικού προσώπου του Δήμου κα. Αλειφέρη. Τη βραδιά πλαισίωσε μουσικά η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων,ενώ η κυρία Καλλιόπη Καρυτσιώτη αφηγήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι στους μικρούς επισκέπτες της παραμυθοχώρας.
Δραστηριότητες θα γίνονται 26,27,28,29 και 30/12/2015
5:00μ.μ -8:00μ.μ με την ευγενική συμμετοχή πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *