Ανακοίνωση του Δ.Σ εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων:ότι τώρα έχει δημοσιευτεί είναι ανακριβές και δεν αποτελεί άποψη του Δ.Σ ….

Ανακοίνωση του  Δ.Σ εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων:ότι τώρα έχει δημοσιευτεί είναι ανακριβές και δεν αποτελεί άποψη του Δ.Σ ….

nosokomeio-Molaon (1)
Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων ,με αφορμή δημοσιεύματα που φαίνεται να αποτυπώνουν απόψεις η αποφάσεις του, ανακοινώνει τα εξής:
Ουδέποτε ,μετά την εκλογή και συγκρότηση του σε σώμα (12/05/ 2014),το Δ.Σ έχει προβεί σε κανενός είδους δήλωση η ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ.
Εάν κάτι τέτοιο συνέβαινε αυτό θα έφερε αριθμό πρωτοκόλλου,την υπογραφή του προέδρου η του αντιπρόεδρου και του γραμματέα η του αναπληρωτή γραμματέα καθώς και τη σφραγίδα του Συλλόγου.
Ακόμα και δημοσιεύματα που προέρχονται από κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ δεν αντιπροσωπεύουν και την άποψη της πλειοψηφίας του.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω ότι τώρα έχει δημοσιευτεί είναι ανακριβές και δεν αποτελεί άποψη του Δ.Σ και κατά συνέπεια των εργαζομένων του Νοσοκομείου που στην πλειοψηφία τους εκπροσωπούνται από αυτό.
Οποιαδήποτε επομένως αναφορά στο μέλλον θα πρέπει να βασίζεται σε τεκμηριωμένα έγραφα και όχι σε μεμονωμένες και προσωπικές απόψεις,. Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΩΝΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *