Αποκλειστικό… ΔΕΝ κλείνουν 13 Νοσοκομεία ούτε αυτό στους Μολάους..!!!

Αποκλειστικό… ΔΕΝ κλείνουν 13 Νοσοκομεία ούτε αυτό στους Μολάους..!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ….http://www.report24.gr/apoklistiko-den-klinoun-13-nosokomia-oute-afto-stous-molaous.htm

Εδώ και 2 ημέρες έχει γίνει χαμός στη Λακωνία αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Η αφορμή ακόμα μια φορά μια είδηση «Σοκ». Αυτή με τίτλο « Κλείνουν 13 Νοσοκομεία στην Ελλάδα» και μέσα σε αυτά και αυτό στους Μολάους Λακωνίας.

Λοιπόν για να πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή και να ξεδιπλώσουμε το κουβάρι του νήματος..

Πριν από αυτή την είδηση είχε σκάσει το θέμα ότι κλείνει το Νοσοκομείο Σπάρτης αλλά είχε βγει από ένα Σατιρικό πόρταλ της πόλης και δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πήραμε το θέμα πάνω μας και το ξεδιαλύναμε. ΔΕΝ κλείνει το Νοσοκομείο Σπάρτης. (κλικ εδώ)… Πολύ μετά έβγαλε ανακοίνωση και ο Διοικητής του Νοσοκομείο Σπάρτης για να καθησυχάσει τον κόσμο..!!

Στο πρόσφατο θέμα με τα 13 Νοσοκομεία είναι μια αναπαραγωγή από blog το οποίο έβγαλε την είδηση ξέρετε πότε…; Ούτε που φαντάζεστε…

Την 1η Ιουλίου του 2011..!!! Πότε..; Τότε..!!

Με ένα ψάξιμο στο Google το βρίσκεις.

Φωτο…

 

Το blog που έβγαλε την είδηση προφανώς τότε να είχε κάποια πληροφορία ή μπορεί να είχε κάνει ρεπορτάζ αλλά μέχρι σήμερα 14 Ιουνίου 2013.. 2 χρόνια μετά κανένα από αυτά τα νοσοκομεία δεν έκλεισαν. Οι πληροφορίες του report24  μέχρι σήμερα μας επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι στην πρόθεση του Υπουργείο να κλείσουν…!!

Την ίδια στιγμή πολλά άλλα siteκαι blog αναπαρήγαγαν αυτές τις ημέρες την ίδια είδηση με αποτέλεσμα να θορυβηθούν όλοι οι κάτοικοι της Λακωνίας αλλά και των περιοχών που λέει το άρθρο..!!

Το report24  θέλοντας να είναι αντάξιο του ονόματός του και για να ενημερώσει όλο τον κόσμο έκανε την απαραίτητη Δημοσιογραφική έρευνα και σας λέμε επισήμως ότι.. ΔΕΝ κλείνουν 13 Νοσοκομεία στην Ελλάδα και ΟΥΤΕ αυτό στους Μολάους…

Βέβαια μέσα στην «αντάρα» των εξελίξεων με το θέμα της ΕΡΤ «κάποιοι» μπορεί να θέλουν να προκαλέσουν και άλλα θέματα… Λέμε εμείς τώρα…!!

Μπροστά από τα γεγονότα Μαζί με όλους εσάς για την σωστή ενημέρωσή σας…!!

Δείτε σε φωτογραφίες την ίδια αναπαραγωγή του θέματος αυτολεξεί από πολλά site..!!!

 

Η ίδια ανάρτηση είναι σε πολλά ακόμα…!!

Επιβεβαίωση report24… ΔΕΝ κλείνουν 13 Νοσοκομεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *