Εγκαίνια Νέας Πτέρυγας Μαθητικής Εστίας Μολάων

Εγκαίνια Νέας Πτέρυγας Μαθητικής Εστίας Μολάων

dsc_0083

 

Την Παρασκευή το μεσημέρι εγκαινιάστηκε ο 1ος και 2ος όροφος της Μαθητικής Εστίας Μολάων παρουσία του Δημάρχου Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη και του προέδρου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης Μπλίκα Θεόδωρου.

Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η σύμβαση υπεγράφη στις 9 Δεκεμβρίου 2013 και  αφορούσε την ανακατασκευή των δωματίων που φιλοξενούνται οι μαθητές , προϋπολογισμού 400.000 €.

Κατά χρήση η Μαθητική Εστία Μολάων παραχωρήθηκε στο Δήμο Μονεμβασίας με  απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών ,Οικονομικών , Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2012 υπεγράφη το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής της Μαθητικής Εστίας Μολάων (μεταξύ Δήμου και ΙΝΕΔΙΒΙΜ) και αφού πρώτα ζητήθηκε επιτακτικά η ανακατασκευή τουλάχιστον των δωματίων που φιλοξενούνται οι μαθητές.

Ως γνωστόν κατόπιν αιτήματος του Δήμου Μονεμβασίας και έγκρισης του Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ  ο Δήμος στεγάζει τις παρακάτω υπηρεσίες

  • το ΚΕΠ.
  • το ΓΕΦ
  • το Γραφείο ΙΚΑ
  • το ΕΚΑΒ Μολάων και το ΚΔΑΠ Μολάων

καθώς και αρχειακό υλικό της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μολάων.

Από την πλευρά του ΙΝΕΔΙΒΙΜ  παρόντες ήταν η Διευθύντρια Εκπαιδευτικής Μέριμνας και Τεχνικών Υπηρεσιών του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Πέρσα Καρβέλη, οι επιβλέποντες μηχανικοί του έργου κ.κ. Παναγιώτης Αλεξανδρής και Γεώργιος Αθανασόπουλος, οι οποίοι από κοινού με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας Κολλιάκο Ιωάννη υπέγραψαν το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής του έργου.

Ο πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ προανήγγειλε την διάθεση πιστώσεων την επόμενη χρονιά για τον εξοπλισμό των ανακαινισμένων δωματίων αλλά και την ανακαίνιση ενός ακόμα ορόφου.
dsc_0132 dsc_0002 dsc_0048 dsc_0051 dsc_0061 dsc_0071 dsc_0076 dsc_0079 dsc_0083 dsc_0105 dsc_0112 dsc_0122

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *