Εγκαίνια του νέου Δημοτικού Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Μονεμβασίας.

Εγκαίνια του νέου Δημοτικού Ποδοσφαιρικού Γηπέδου  Μονεμβασίας.

DSC_0426
Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου συνθετικού χλοοτάπητα του Δημοτικού Ποδοσφαιρικού Γηπέδου Μονεμβασίας.
Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης χαιρέτησε την εκδήλωση, τονίζοντας την σπουδαιότητα αυτού του έργου, ως ένα πάγιο αίτημα της τοπικής και αθλητικής κοινότητας, αναφέρθηκε δε στο αθλητικό ιδεώδες και στη σημαντικότητα της σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης των νέων που προσφέρει ο αθλητισμός.
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπουκουβάλας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Λακωνίας κ. Παναγιώτης Ντανάκας, Ο Αρχιδιαιτητής και εκπαιδευτής διαιτητών κ. Νικόλαος Σπυράκης, η Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μονεμβασίας κα Κατερίνα Τσαφατίνου, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μολάων κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Κολλιάκος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Παναγιώτα Αλειφέρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεοδούλη Σπυριδάκου, Ελένη Αναγνωστοπούλου, Γεώργιος Βουνελάκης, Σταύρος Χριστάκος, Βασίλης Κουλουβάκος, οι Πρόεδροι καθώς και μέλη των Τοπικών Κοινοτήτων Νομίων, Μονεμβασίας, Αγγελώνας, Αγίου Ιωάννη, Πακίων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Εφημέριος Νομίων π. Δημήτριος Καστανιάς, παρουσία του Αρχιερατικού Επιτρόπου Μονεμβασίας π. Κωνσταντίνου Κρυπωτού.
Ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδος Μονεμβασίας «Το Κάστρο» κ. Κωνσταντίνος Θωμαδάκης, προσέφερε στον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη αναμνηστική φανέλα της Ομάδος ως ένδειξη ευχαριστιών.
Επίσης τιμητικές απονομές έγιναν σε παλαίμαχους παίκτες της Ομάδος, ακολούθησε φιλικός αγώνας μεταξύ των Ποδοσφαιρικών Ομάδων Το Κάστρο και Μεικτή Νέων Λακωνίας.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *