Εξοπλισμό για τις Φιλαρμονικές του Δήμου Μονεμβασίας από την Περιφέρεια Πελλοπονήσου

Εξοπλισμό για τις Φιλαρμονικές του Δήμου Μονεμβασίας από την Περιφέρεια Πελλοπονήσου

DSC_0006DSC_0027
Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015, η Πρόεδρος του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας, κ. Παναγιώτα Αλειφέρη παρέλαβε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα, του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Μαυρομιχάλη και της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ματούλας Μπελεγρή εξοπλισμό για τις Φιλαρμονικές του Δήμου Μονεμβασίας. Η παράδοση – παραλαβή πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Δημαρχείου στους Μολάους.
H Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με φορείς και την Αναπτυξιακή Πάρνωνα Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. υπέβαλε στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Πελοποννήσου πρόταση χρηματοδότησης της Πράξης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», του Ε.Π. «ΔΕΠΙΝ 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το έργο στο σύνολό του αφορούσε την υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος για την προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού όπως στολές, μουσικά όργανα, συστήματα ήχου και λοιπού μουσικού εξοπλισμού για τις Φιλαρμονικές και τις Χορωδίες της Πελοποννήσου.
Στο Ν.Π. του Δήμου Μονεμβασίας εγκρίθηκε το συνολικό ποσό της πρότασης που είχε υποβάλλει και διατέθηκε εξοπλισμός αρχικού προϋπολογισμού 147.600 € . Ήδη τα μουσικά όργανα και ο ηχητικός εξοπλισμός έχουν προωθηθεί στις 4 Φιλαρμονικές προς χρήση και αναμένονται οι στολές οι οποίες θα παραληφθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Νομικού προσώπου, των μαέστρων και των παιδιών των Φιλαρμονικών του Δήμου Μονεμβασίας θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τόσο τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη όσο και την Αντιπεριφερειάρχη κα Αδαμαντία Τζανετέα για την πρωτοβουλία υλοποίησης αυτού του έργου που θα αναδείξει και θα προβάλλει ακόμα περισσότερο τις πολιτιστικές αξίες και αρχές που διέπουν κάθε γωνιά του τόπου μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ
Δηλώσεις κα. Τζανετέα,κα. Αλειφέρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *