Επίσκεψη Ντίας Τζανετέα στο Νοσοκομείο Μολάων

Επίσκεψη Ντίας Τζανετέα στο Νοσοκομείο Μολάων

Το Νοσοκομείο Μολάων επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου η Ανιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα συνοδευόμενη από τεχνικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Η κ. Τζανετέα συναντήθηκε με τον Αν/τη Διοικητή κ. Δημ. Παναγόπουλο καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, οι οποίοι της εξέθεσαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως με την έλλειψη προσωπικού και κτιριακών υποδομών.
Η κ. Τζανετέα σε δηλώσεις της επισήμανε την σημαντική και υπεύθυνη δουλεία που γίνεται στο Νοσοκομείο Μολάων από την Διοίκηση και το προσωπικό και τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δύναται να βοηθήσει στο τομέα των κτιριακών υποδομών με την τεχνογνωσία που διαθέτει αλλά και με τη βοήθεια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης που διαχειρίζεται. Στη συνέχεια ανέφερε ότι σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, όπου ο πολίτης στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τη δημόσια υγεία, είναι απαραίτητη όσο ποτέ η αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς αυτούς. Σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και το νοσοκομείο Μολάων πρέπει να δημιουργήσουμε υποδομές και να αναβαθμίσουμε τη δημόσια υγεία, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας προς το κοινωνικό σύνολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *