Η παρουσία του Δήμου Μονεμβασίας στον κόσμο των Social Media

Η παρουσία του Δήμου Μονεμβασίας στον κόσμο των Social Media

Social media, facebook και πολλοί άλλοι σχετικοί όροι έχουν μπει τα τελευταία χρόνια για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Ο νέος ‘καλλικρατικός’ Δήμος Μονεμβασίας, από την πρώτη στιγμή της σύστασής του στην αρχή του 2011, απέκτησε συνεχή παρουσία στον παγκόσμιο ιστό του διαδικτύου. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έως σήμερα δημιούργησε την τουριστική του πύλη στη διεύθυνση www.monemvasia.gr η οποία διαθέτει έναν πλήρη οδηγό χρήσιμων πληροφοριών για τους επισκέπτες και μάλιστα σε τέσσερις γλώσσες. Εκτός από τα Ελληνικά οι πληροφορίες παρέχονται στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.

Πρόσφατα ακολούθησε η ανανέωση της παρούσας Διοικητικής ιστοσελίδας www.monemvasia.gov.gr με καθημερινές αναρτήσεις Διοικητικού περιεχομένου που απευθύνονται περισσότερο στην ενημέρωση των Δημοτών και των Συλλογικών Οργάνων.

Το facebook στην επαγγελματική του χρήση, αποτελεί μια πραγματικότητα γρήγορης ενημέρωσης. Ο Δήμος Μονεμβασίας απέκτησε παρουσία και στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και μάλιστα εις διπλούν.

  • www.facebook.com/monemvasia.gr με πολύγλωσσες αναρτήσεις και θεματολογία που αφορά την τουριστική ματιά επισκεπτών και κατοίκων.
  • www.facebook.com/monemvasia.gov με άμεσες δημοσιεύσεις που αφορούν την ενημέρωση από την Διοικητική πλευρά της λειτουργίας του.

Η διαδικτυακή παρουσία του Δήμου μας είναι εδώ, επίκαιρη και πλήρης και απέχει ένα κλικ μακριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *