ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Παπαδιανίκων-Πλύτρας «Η Αρχαία Κυπαρισσία»

12064117_10208005943286589_1407510182_n
Με πολύ μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνουμε την επιτυχία τής συμμετέχουσας στα Τμήματα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού τού Συλλόγου, Σοφίας Ζερβάκου τού Νικολάου και της Φωτεινής, από τους Μολάους, Λακωνίας, η οποία μετά από σειρά εξετάσεων στον Κλασικό και Σύγχρονο Χορό έφτασε στην κορυφή των δυνατοτήτων που δίνονται στη χώρα μας.

Η Σοφία αρίστευσε μεταξύ 440 υποψηφίων και ήταν στους μόλις 17 που φέτος εισήχθησαν στη Λυρική Σκηνή, με την προϋπόθεση μάλιστα να έχει πετύχει και στις αντίστοιχες εξετάσεις τού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η επιτυχία λοιπόν, είναι διπλή.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι η 1η επαφή τής Σοφίας με τον Σύγχρονο Χορό έγινε στα προαναφερόμενα Τμήματα τού Συλλόγου στα Παπαδιάνικα υπό την επίβλεψη τής ξεχωριστής Δασκάλας, κας Έλενας Κουρκούλη, από την Άνω Καστανιά, Βατίκων.

Πέρα από τα χαρίσματα τού παιδιού και τις ατέλειωτες κοπιαστικές ώρες προετοιμασίας, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η επιτυχία του οφείλεται και σ’ έναν συνδυασμό άλλων παραγόντων:

Στους γονείς του που με τόση αγωνία (μαζί με άλλους γονείς) ήρθαν πριν 2 χρόνια στα Παπαδιάνικα και έγιναν αρωγοί σε μια τόσο υψηλής ποιότητας δραστηριότητα.

Στη Δασκάλα, Έλενα Κουρκούλη, που έχει τη δυνατότητα να εξαντλεί για τα παιδιά όλες τις ευκαιρίες και που τα καθοδηγεί τόσο σωματικά όσο και πνευματικά στην ελευθερία.

Στις φίλες μας κ.κ. Μαρία Σιουρούνη, Φιλόλογο και Φανή Φερδιανάκη, Μουσικό, για την αλήθεια τους.

Στο π.Δ.Σ. τού Συλλόγου, που ομόφωνα τότε αποφάσισε να στηρίξει κάτι τόσο δύσκολο, εξεζητημένο και άγνωστο για τους περισσότερους.

Σε όλους τους φίλους μας για την χωρίς ερωτήσεις βοήθειά τους.

Και στον Δήμαρχο Μονεμβασίας, Ηρακλή Τριχείλη, για τις δυνατότητες που προσφέρει σε όλους τούς Συλλόγους και στον δικό μας.

Στη Σοφία στέλνουμε πολλά φιλιά και φτερά για να πετάξει στην νέα πορεία τής ζωής της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *